Tri total black autfita Tamare Kalinić
Tri total black autfita Tamare Kalinić

Tri total black autfita Tamare Kalinić

Kada pričamo o trendovima, koristimo sve popularniji izraz ______ is the new black.

Pitanje je – da li ijedna boja može da zameni crnu? Naš odgovor je NE. Jer bi u eventualnom istraživanju statistika sigurno potvrdila da kada god nismo sigurni šta da obučemo za odredjenu priliku, u 95% slučajeva posežemo za total black autfitom.

Na Instagram profilu Tamare Kalinić pronašli smo 3 kombinacije koje su sigurna opcija from day to night. Krenite sa nama u mini vodič stilizovanja.

Look #1

Idealan jesenji autfit ukoliko vam je dan ispunjen aktivnostima i zahteva dosta hodanja. Rolka je tu kao baza za autfit building, a crne farmerke dodatak komforu. Over (over) size sako daje celoj kombinaciji na značaju i automatski je lansira iz basic opcije u trendi opciju, a Balenciaga Le cagole je logičan final touch. Ravna obuća podrazumeva da ste spremni za akciju.

Look #2

U ovoj varijaciji na total black outfit (p.s. vidimo metalik sandale, i ne, nisu nam narušile koncept) opet imamo rolku za bazu, ali se celokupan stajling kreće u drugom smeru. Dakle, ovo je više ladylike kombinacija, idealna na late lunch ili neki event koji nema potpuno elegantan dress code, ali zahteva da izgledate sredjeno. Srebrne sandale su dale odredjen twist i ovaj autfit lansirale u potencijalnu večernju varijantu.

Look #3

Treća varijanta total black autfita za bazu ima oversize sako, strukiran tako da bude u svojstvu haljine. Za razliku od prva dva stajlinga, ovde nam je baza jedini komad garderobe koji nosimo, a nadogradili smo je interesantnim izborom obuće i aksesoara koji u suštini nose celu priču.

Ovu bazu takodje možemo stilizovati na više različitih načina, pa obućom i aksesoarom usmeravati u kom će pravcu ceo autfit ići. Ali, o tome nekom drugom prilikom. Idealan stajling kako za dnevne, tako i za večernje opcije, jer je ravna obuća postala mejnstrim u okviru evening dress code-a.

Iako smo sigurni da ste na početku teksta pomislili kako vam ne trebaju saveti za stilizovanje total black autfita, da ste na kraju istog ipak izvukli neke zaključke kada je stajling u pitanju. Kako kreće festive event sezona, nesebično ćemo sa vama deliti style tips. For free.

Foto: Instagram @tamara

Učitati još
Zatvori