Kaia Gerber i Zara izbacili su capsule kolekciju od 30 basic komada
Kaia Gerber i Zara izbacili su capsule kolekciju od 30 basic komada

Kaia Gerber i Zara izbacili su capsule
kolekciju od 30 basic komada

Collab alert: Ovo je nova modna saradnja koja nam je privukla zaista posebnu pažnju.

Naime, Kaia Gerber i Zara lansirali su 4. oktobra minimalističku kolekciju, piše Harper’s Bazaar. Već na prvu loptu vidljiv je uticaj stila 90-ih koji Kaia inače neguje kada je u pitanju njen stilski vizuelni identitet. Kaia je jedna od streetstyle ikona nove generacije, pa nas ne čudi kako se Zara odlučila baš za saradnju sa njom.

Minimalistički stil 90-ih

Kaia Gerber uspešno ide stopama svoje majke, supermodela Cindy Crawford. Dizajnerima je često poželjan celebrity saradnik, a nedavno je postala i ambasador brenda YSL Beauty.

Njen lični stil, koji i dalje gradi, inspirisan je minimalizmom devedesetih. Stoga su joj uglavnom svi odevni komadi vrlo praktični i funkcionalni, a odabir za njene godine poprilično zreo i timeless. Svoje svakodnevne kombinacije često obogati košuljama i sakoima oversized kroja, a na nogama uvek ima ili par crnih dubokih starki ili Celine kaubojske čizme.

Zbog njene sve veće popularnosti i ličnog modnog identiteta, Zara se odlučila da baš Kaia Gerber sa njima kreira  svoju prvu capsule kolekciju. Ova mini linija biće dostupna u odabranim radnjama, kao i na Zara web sajtu.

Kolekcija se sastoji od odela, džempera, košulja, slip-haljina, kaputa, kao i obuće i aksesoara. Cene se kreću od 49 USD pa sve do 439 USD. Manekenka se držala basic komada koje možemo kombinovati na sve, nešto slično capsule kolekciji Hailey Bieber i Wardrobe NYC.  Vođena time, Kaia Gerber odlučila se za neutralne boje kao što su crna, bela i siva, sa kojima ne možete pogrešiti.

Kako izgleda kolekcija, pogledajte u nastavku.

kožni kaput Zara
Zara Džemper
Zara sako
Zara kaput
grudnjak
košulja
minica
patike
kožni top
kožni top
traper hlače i jakna
beli top
crni top
haljina
vjenčanica
vjenčanica

Tekst je preuzet sa sajta Journal.hr

Foto: Instagram, Zara

Učitati još
Zatvori