Ukoliko ste u potrazi za neobičnom ali classy venčanicom, Tijana Žunić ima model za vas
Ukoliko ste u potrazi za neobičnom ali classy venčanicom, Tijana Žunić ima model za vas

Ukoliko ste u potrazi za neobičnom ali classy venčanicom, Tijana Žunić ima model za vas

Nakon što je krajem godine novom kolekcijom koja simbolično nosi naziv Modern Muse Chronicles odstupila od svog prepoznatljivog koda. Naime, čuvenim haljinama dala je nešto formalniji look. Dizajnerka Tijana Žunić nastavlja u istom kreativnom smeru i donosi unusual Bridal 2024 kolekciju. Uvek podređena ženama, njenim jakim i slabim stranama, i ova kolekcija nosi simboličan naziv Tales of her i ima za cilj da ispriča priču svake žene koja bude ponela komad iz nove Bridal kolekcije.

Tales of her

Ovo je priča o njoj. Ženi koja je nežna poput najlepšeg cveta, jednostavna i prefinjena ali uvek svesna snage i jačine svog bića. Nova Bridal kolekcija obiluje svedenim formama koje laskaju figuri i naglašavaju ženstvenost. Sa druge strane, obogaćena je detaljima koji svaku haljinu čine posebnom. Baršunaste teksture nalik mekoći oblaka, delikatnost cveta i njegova jedinstvena forma, osećaj nežnog milovanja povetarca, bili su inspiracija za oblikovanje ove priče o modernoj mladi. Suptilne siluete, prijatni materijali i funkcionalnost prate svaki model pružajući ženi osećaj sigurnosti i posebnosti koji će uz osmeh obeležiti njene najsrećnije trenutke.

Modern romance

Nova Tijana Žunić Bridal kolekcija 2024 kroz objektiv čuvenog wedding dvojca Danila & Katarine Sharon u interpretaciji modela Ivane Radoman / J’s management / donosi priču o modernoj ženi koja odabirom svoje haljine za venčanje nesputano pokazuje svoju jaku ali slabu stranu.

Kada je reč o modelima, Tijana Žunić i ovog puta nudi out of box pogled na jedan od najvažnijih dana svake žene. Modeli variraju od svedenih, suptilnih formi pa sve do onih sa gracioznim naborima i golim ramenima. Ono što je zajedničko svim modelima, jeste  da odišu vanvremenskom formom. Svedočimo na delu kako se prefinjenost bez napora susreće sa modernom romantikom, pa tako u wedding siluetama Tijane Žunić pojavljuju se skorseti, gola leđa i naglašena dekorativna mašna.

Učitati još
Zatvori