Style Crush of the Week: Lena Perminova
Style Crush of the Week: Lena Perminova

Style Crush of the Week: Lena Perminova

Plavuša anđeoskog lica i predugih nogu prvi put se pojavila na modnoj sceni 2011. godine, kada je ruski blok influenserki vladao svetskim modnom scenom.

Lena Perminova, Mira Duma i dizajnerka Ulyana Sergeenko bile su mini modni gang koji je diktirao trendove i obilazio svetska modna dešavanja u real time-u. Dvanaest godina i 4 deteta kasnije, Lena je i dalje prisutna na sceni, a svojim stilom opravdala je deceniju prisutnosti u modnom svetu, koji vas izgustira brzinom svetlosti. Danas ćemo se, u Style crush of the week rubrici, osvrnuti na neke njene sveže modne kombinacije.

Ime Lena Perminova sinonim je za reč moda, a njena manekenska građa dozvoljava joj da kombinuje odeću sa lakoćom. Svetski dizajneri je žele u svojim kreacijama, a njena vrlina je što je uvek, prvenstveno, podržavala lokalne ruske kreatore od samog početka karijere.

Lena neretko organizuje i velike humanitarne akcije na svom Instagram profilu, a poznata je i po aukcijama kroz koje prikuplja novac za one kojima je preko potreban.

U njenom garderoberu krećemo od Diesela, preko Valentina i Diora, i na kraju stižemo do brenda Coperni koji je trenutno veoma ishajpovan u modnim krugovima.

Lenina prednost je ta što ona uvek nosi garderobu na sebi svojstven način, i rado je viđen gost revija na svim kontinentima. Od streetstyle ikone, preko glam izdanja i haute cotoure komada, Lena je prešla dugačak modni put a čini nam se kao da je tek počela. Prosto, ona je lice koje nije istrošeno, koliko god godina da vlada modnom scenom njeni autfiti će uvek biti posebni i skloni kopiranju. Lena Perminova je naš večni style crush, i želimo da pratimo njene modne avanture još mnogo, mnogo godina.

Učitati još
Zatvori