Style Crush of the Week: Sasha Dimelo
Style Crush of the Week: Sasha Dimelo

Style Crush of the Week: Sasha Dimelo

Još jedna Style Crush rubrika je pred vama, a u njoj kao i uvek autentično lice vredno pomena. Ove nedelje našu pažnju zavredila je make up umetnica Sasha Dimelo, u sledećih par redova otkrivamo i zašto.

Kada kliknete na njen Instagram, prvi utisak može da se opiše sa 2 reči: fresh & fierce. Njen celokupan vizuelni identitet zrači samopouzdanjem, a modne kombinacije su vrlo promišljene. Dok skrolujemo njenim profilom u pozadini čujemo numeru „Phresh out the runway“ koju izvodi Rihanna (ili smo samo uzbudjeni zbog njenog Superbowl nastupa ovog vikenda).

Bold komadi, akcenat na detaljima kao i sjajni izbori frizure i make up-a su odlike koje krase njene svakodnevne kombinacije.

Sasha Dimelo nedavno je uplovila i u muzičke vode, a učestvovala je u vizuelnom delu ekranizacije njenog prvog singla. Ova mlada devojka talentovana je i za video editovanje, a svoju kreativnost ispoljava kroz razne sfere.

Njen lični stil ima raspon od hypebeast tomboy do femme fatale estetike, a ona sve to iznosi podjednako dobro. Moda je njeno igralište na kojem zavredjuje MVP status i radujemo se da vidimo u kom smeru će se dalje odvijati njena modna priča. Ono što je sigurno, Sasha je donela kosmopolitski vibe na domaću scenu & she’s here to stay.

Učitati još
Zatvori