Srpski model i slikarka Jovana Krneta zvezda je nove Versace Jeans kampanje
Srpski model i slikarka Jovana Krneta zvezda je nove Versace Jeans kampanje

Srpski model i slikarka Jovana Krneta zvezda
je nove Versace Jeans kampanje

Jovana Krneta, model i slikarka, u više navrata se našla na stranicama Journala. Ispratili smo njenu samostalnu izložbu ‘Među oblacima’ kao i njene modne uspehe i (poslednju u nizu) internacionalnu kampanju za modnu kuću Issey Miyake.

Za najnoviju Versace Jeans Couture kampanju, koja je zbog nje snimana u Beogradu, Jovana je spojila umetnost i modeling. Naime, sva četiri modela iz ove reklame imaju razvijene izvesne talente pored modelinga, a upravo je to i bio uslov za prolazak u najuži cast. Reklama je snimanja u kompleksu Beli Dvor, a pored kampanjskih fotografija priču prati i set mini videa koji predstavljaju talenat svakog od njih.

Joanna – svetski model i slikarka

U matičnoj agenciji J’s Management došli su na ideju da je mnogo autentičnije (i lakše strancima za izgovor) da joj u book-u piše Joanna. Nakon nesreće prilikom vožnje rolera početkom ove godine Jovana je imala prelom obe ruke, što ju je sprečilo da par meseci stvara umetnost i putuje kao model. Uprkos tome, Versace Jeans tim je jako želeo u svojoj novoj artist kampanji te su zbog nje celu ekipu doveli upravo u Beograd. Među kreativnim saradnicima na projektu našao se i naš poznati frizer Dalibor Vrtina, poznatiji kao DVH club.

Video i promotivne fotke prati priča o hobijima i zanimanjima glavnih aktera, koji su ujedno stalni članovi modne industrije. Kao zadatak kampanja ima da inspiriše mlade ljude da slede svoje snove i pasije, kao i da slikovito opiše mlade i talentovane umetnike.

Foto: Profimedia, Instagram

Učitati još
Zatvori