Srpska manekenka Snežana Gašić samouvereno hoda svetskim pistama
Srpska manekenka Snežana Gašić samouvereno hoda svetskim pistama

Srpska manekenka Snežana Gašić
samouvereno hoda svetskim pistama

Snežana Gašić obeležila je nedavno završeni Fashion Week u Milanu, i to kao najaktuelniji srpski model. Pored ovde Nedelje mode, Snežana je svojom zadivljujućom lepotom plenila i na revijama eminentnih dizajnera koji su nove kolekcije prikazali u Londonu i Parizu.

MFW X Znekey

Snežana Gašić, u svetu modelinga poznata kao Znekey, doslovno je pokorila piste Fashion Weeka u Milanu pojavivši se na revijama respektabilnih modnih kuća Dolce & Gabbana, Giorgio ArmaniMoschino.

Američki dizajner Jeremy Scott, koji već dugi niz godina kreativno vodi italijansku modnu kuću Moschino, vešto je kombinovao nadrealizam karakterističan za Salvadora Dalíja i pank kulturu, prikazavši novu viziju savremene žene. Znekey se savršeno uklopila u Moschino univerzum, a na pisti je ponela rekreiranu verziju pepito kompleta.

Modni duo Domenico Dolce i Stefano Gabbana istakli su visoku notu senzualnosti kao dominantan element na Nedelji mode u Milanu, a Snežana je tokom revije nosila upečatljivu slip prozirnu haljinu izrađenu od čipke.

Giorgio Armani poznat je po veoma istančanim kreacijama, a takav je i kada je u pitanju izbor modela. Uspešna saradnja između Armanija i Snežane datira još iz 2020. godine, a ovog februara srpska manekenka nosila je vanvremensku chic kreaciju.

Snežana takes over London

Manekenka je imala tu privilegiju da otvori David Koma reviju u Londonu, a šetala je i za dizajnera Haris Reed-a.

Njena prednost je što može da šeta i sofisticirane i pomalo alternativne revije, nešto slično kao njega koleginica i podjednako uspešna manekenka Jovana Krneta.

Dosadašnje modne revije i kampanje

Snežana Gašić karijeru modela započela je u agenciji J’s Management. Ubrzo je postigla veliki uspeh na domaćoj modnoj sceni zahvaljujući kampanjama za renomirane dizajnere i modne brendove poput Tijane Žunić, Ines Janković, Mom’s Pants i Mona.

Nakon lokalnog uspeha, ređale su se uspešne revije za Chanel, Armani Privé, Yohji Yamamoto i Elie Saab. Pored revija, Snežana je veliki iskorak napravila pojavivši se u modnim editorijalima za Harper’s Bazaar Arabia i Vogue Taiwan, a u svom portfoliju može se pohvaliti i zapaženom Givenchy Beauty kampanjom.

Učitati još
Zatvori