Slušalice su modni dodatak koji niste znali da već posedujete
Slušalice su modni dodatak koji niste znali da već posedujete

Slušalice su modni dodatak koji niste
znali da već posedujete

Prepoznatljive cool girls Holivuda imaju nešto oko čega se sve slažu. „Modni dodatak“ koji je obožavan među svim popularnim devojkama, a koji neki od nas možda nisu ni smatrali modnim dodatkom. Koji? Pa slušalice, naravno.

Okej, okej, znamo šta mislite. Pretpostavljamo da nisu ni toliko loše kad su u pitanju slušanje muzike. Međutim, njihova moć da svaki opušten outfit pretvore u stylish streetwear je neosporiv. Smatramo da su dve glavne osobe zaslužne za ovo streetstyle ikone Zoe Kravitz i Lily-Rose Depp, koje gotovo da ne možemo da zamislimo bez ovog uvek trendi „aksesoara“. A koji je bolji način da postignemo kul ulični izgled od toga da ih uklopimo uz kaubojke?

@zoekravitzinc
@zoekravitzsource
@lilyrose.updates
@luvlilyrose_

Nije važno da li su u pitanju velike over-ear slušalice, one klasične žičane ili bubice, suština je ista. Šetajući slušalicama gradom stvorićete utisak misteriozne devojke u žurbi, koja nema vremena ni za šta sve dok uvek, ali uvek, izgleda kul bez ikakvog napora. Dobro, taj main character osećaj možda i možemo da pripišemo muzici koja ide u vašim ušima, ali poenta ostaje.

Glumica Jenna Ortega, koja tumači glavnu ulogu Wednesday iz porodice Addams u predstojećem Netflix serijalu, takođe zna za modni aspekat slušalica. Nije ni čudo da je odlučila da samo jedan par slušalica nije dovoljan i ukombinovala dva para od jednom – jedan za estetiku, jedan za funkcionalnost. Priznaćemo, poeni za kreativnost!

Pogledajte i sami na koje sve načine slušalice možete da pretvorite u pravi fashion statement i iskoristite „modni dodatak“ koji već imate u ormaru, pardon, torbi.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori