Kaubojske čizme: Kako ih kul instagram devojke nose ovog leta
Kaubojske čizme: Kako ih kul instagram devojke nose ovog leta

Kaubojske čizme: Kako ih kul
instagram devojke nose ovog leta

Giddy up cowgirl, ovo leto idemo full western! Kaubojske čizme su trendi komad koji smo mogli da uočimo na društvenim mrežama već neko vreme. Međutim, čini nam se da su ovo leto kul devojke sa instagrama naročito podržale ovaj trend. Iako kaubojske čizme nismo još uvek mnogo viđali na ulicama Beograda, smatramo da je vreme to da promenimo.

Lana Del Rey je na svom poslednjem albumu Blue Banisters semplovala soundrtrack iz western filma The Good, The Bad & The Ugly, i ne mislimo da je to slučajno. Western zvuk i moda polako se vraćaju, ali naravno, u svom modernijem obliku. Kaubojske šešire smo već videli kako su kružili društvenim mrežama poput Instagrama i TikToka, a sada je došao red na obuću.

These boots are made for walking

Ove čizme jesu napravljene za šetanje, ali mnogo bitnije od toga, izgledaju kul dok se šetaju gradom. Bilo šta što ukombinujete sa kaubojkama, izgledaće kao outfit koji je zahtevao mnogo više truda nego što zapravo jeste. Možete ga stilizovati na bezbroj načina i učiniti vaš look jednostavnim, ili složenim, koliko god to želite. Lepršave haljine, suknje, kratki šortsevi, u svakom slučaju, ne možete pogrešiti.

Pogledajte sve najrazličitije načine kako su insta devojke iznele kaubojske čizme ovog leta, i kako to možete da uradite i vi. Takođe, pronašli smo preslatke parove kaubojki koje možete kupiti kod nas!

Ako je ovaj trend nešto čega želite da budete deo ovog leta, bez brige. Pronašli smo tri kul para kaubojki na Steve Madden sajtu koji će se savršeno upotpuniti vašu novu letnju yee-haw estetiku!

Steve Madden Cizme - COWBOY Leather Bone White
Steve Madden Cizme - COWBOY Leather Blue
Steve Madden Cizme - COWBOY Leather Tan

Foto: Instagram, Steve Madden

Učitati još
Zatvori