Na Netflix stiže nova postava porodice Addams u režiji Tima Bartona
Na Netflix stiže nova postava porodice Addams u režiji Tima Bartona

Na Netflix stiže nova postava porodice
Addams u režiji Tima Bartona

Da li ste spremni za novu Addams Family? Netflix danas ekskluzivno deli teaser za seriju Wednesday, koja u fokus stavlja ćerku iz čuvene mračne porodice. Naravno, i svi ostali članovi imaju zapaženu minutažu. Serija se sastoji iz 8 epizoda, a izvršni producent je genijalni Tim Burton. On je takodje režirao 4 od 8 epizoda, kako bi usmerio novi pravac prezentovanja moderne porodice Addams.

Internet su preplavile fotke koje je ekskluzivno objavio magazin Vanity Fair, a na kojima možemo videti ceo glavni cast. Insajderi kažu da Catherine Zeta-Jones sjajno iznela ulogu Morticia-e Addams, a Tim je specijalno za nju angažovao Colleen Atwood, svoju stalnu saradnicu i dobitnicu 4 Oskara za kostim. Njen zadatak je bio da Morticia kroz kostim gledaocima prenese čuveni vampirski šik na kojem je njen lik inicijalno gradjen.

 

Mladu Wednesday, po kojoj ova mini serija nosi ime,  glumi Jenna Ortega koju na instagramu prati 8.3 miliona ljudi. Njenog brata Pugsley-a igra Isaac Ordonez, a tatu Luis Guzmán. Kokreator serije, Miles Millar, otkriva za Vanity Fair da je inicijalna ideja pravljenja serije bila da se prikaže osmočasovni film Tima Bartona.

Naravno, niko ne bi proveo 8 sati gledajući jedan film u bioskopu, zato se dogodila  saradnja sa Netflix platformom koja je ovo remek delo podelila u osam delova.

U nastavku pogledajte ekskluzivni trejler, a uskoro ćemo znati i zvaničan release date koji je zakazan za ovu jesen!

Profimedia

Foto: Profimedia; Instagram; Vanity Fair

Učitati još
Zatvori