Roze boja obeležila je prošlu nedelju i pretenduje na titulu IT boje sezone
Roze boja obeležila je prošlu nedelju i pretenduje na titulu IT boje sezone

Roze boja obeležila je prošlu nedelju i
pretenduje na titulu IT boje sezone

Prošle nedelje ispratili smo razna dešavanja iz sveta slavnih, a kada nismo tu zbog dobre drame, tu smo zbog dobrih modnih izbora. Ovaj put, poruku smo čuli jasno i glasno...in september we wear pink. Uvek dobrodošla Mean Girls referenca po strani, ozbiljno mislimo da je reč o novoj boji sezone. Ako pitate nas, mi smo spremni da vidimo još mnogo zadivljujućih kompletno roze ansambla, so keep ’em coming.

@loveformovies_and_chrispratt
@melaniemakeup

Red carpet goes PINK 

Samo pre neko veče na filmskom festivalu u Veneciji, bila je premijera dugoočekivanog filma Blonde. I dok se trenutno možda najviše priča o 14-minutnim ovacijama koje je film izazvao, mi smo bacili oko na neverovatnu haljinu Ane De Armas. Ova custom made Louis Vuitton roze haljina privukla je sve poglede na crvenom tepihu na kubansku glumicu, i učinila da  Brad Pitt, koji je producent ovog filma, izgleda samo kao njen počastvovani prom date večeri. Sorry Brad, you know we love you. 

@mihwar_almudaz

Roze manija

Pink fever nije zaobišao ni još neke od naših omiljenih poznatih ličnosti. Gigi Hadid je za večeru koja je obeležila launch svog brenda Guest in Residence imala sopstveni pink trenutak. Uparila je divnu roze košulju sa krem korsetom, i upotpunila ceo look Miu Miu mini tašnicom i roze štiklama čiji je peek-a-boo momenat bio ključan za dostizanje savršenstva ovog izgleda.

Pelz-Beckhamovi takođe su naskočili na ovaj trend i iskoračili zajedno u savršenim matching roze kombinacijama. U pitanju je bio Wendy’s događaj, čiji je većinski vlasnik firme Nicolin tata. S obzirom da je ovo bio strawbery frosty milkshake event, potpuno nam je jasna ova all pink zamisao. Međutim, mi smo zahvalni za svaku priliku kada Nicola iskorači u njenoj prepoznatljivoj roze boji, jer nam je svima dobro poznato da je to boja koja ovoj glumici dođe najprirodnije.

@justjared

Mi držimo oči širom otvorene u potrazi za novim roze kombinacijama koje nas čekaju, i budite sigurni da upravo smišljamo kako će se ova nova it boja sezone naći i u našem jesenjem ormaru.

Foto. Instagram. Profimedia

Učitati još
Zatvori