Gigi Hadid pokreće svoj knitwear brend Guest in Residence
Gigi Hadid pokreće svoj knitwear brend Guest in Residence

Gigi Hadid pokreće svoj knitwear
brend Guest in Residence

Život modela je zapravo život nomada, jer nikad ne znate u kom gradu sledeće imate photoshoot ili reviju. Sve je to jedan fun & games lifestyle dok se glavni akter ne umori, ili u slučaju Gigi Hadid ne porodi. Zato većina modela gleda da smanji obim posla u toj industriji i veže se za nešto konkretnije.

Gigi je na svom instagram nalogu dala mini hint nečega na čemu radi već duže vreme, a to je knitwear brend pod nazivom Guest in Residence.

Manekenka se pre dve godine preselila na mini farmu u Pensilvaniji, gde je pronašla svoj mir. Knitwear brend je zapravo idealna niša, jer ona stalno propagira taj ležeran cozy lifestyle. Fokus je na pravljenju kvalitetnog brenda koji će da traje, ne na nečemu što će biti instant popularno. Gigi je par godina imala svoje modne kolaboracije sa američkim brendom Tommy Hilfiger, tako da ovo tržište nije novo za nju. Takodje, ovog proleća izbacila je i kolekciju za brend Frankies Bikinies koji drži njena školska drugarica Francesca.

Gigi Hadid
Gigi Hadid

Gigi je skoro izjavila da želi ‘klasičan’ posao gde bi svakodnevno išla na isto mesto, i radila sa istim ljudima. Skoro se oprobala kao voditelj u poznatom formatu Next in Fashion, i na toj poziciji se sjajno snašla. Na neki način, želi neku rutinu u svom životu, kao i posao sa kojim može više da se identifikuje. Pretpostavljamo da će njena baza biti Njujork, i da će odatle da koordinira svoje kolekcije. Sada nam još ostaje da dočekamo jesenje vreme i knitwear brenda Guest in Residence!

Gigi Guest in Residence
Gigi guest in residence
Gigi Guest in residence
Gigi Guest in Residence

Foto: Profimedia ; instagram.com

Učitati još
Zatvori