Olivia Rodrigo sprema album #2 a mi vam donosimo detalje
Olivia Rodrigo sprema album #2 a mi vam donosimo detalje

Olivia Rodrigo sprema album #2 a mi
vam donosimo detalje

Olivia Rodrigo sprema album #2. Tvrdi da ga radi opušteno i da uživa u celokupnom procesu pravljenja muzike. No pressure. Iskreno, divimo joj se na opuštenosti, jer će biti jako jaaaako teško nadmašiti popularnost njenog prvenca SOUR.

U jednu stvar smo sigurni – Olivia Rodrigo definitivno nije one hit wonder izvodjač. Naprotiv, jako je kvalitetna kao ceo paket i odličan tim ljudi je birala za saradnike. Publika je obožava, vratila je novi/stari muzički pravac i što je najvažnije, verujemo joj. Verujemo joj kad pati, verujemo joj kad je ljubomorna kao i kada kaže da nije očekivala ovoliki uspeh za tako kratko vreme. E sad, da li će je sačekati identičan hajp kao kad je izašla pesma Drivers licence, ostaje da vidimo.

Profimedia

Album #2: Sve što znamo do sada

Ono što sigurno znamo za sada, Olivia je zvanično ušla u studio. Sliku iz studija na IG story  podelio je njen prijatelj i saradnik Dan Nigro, i to samo pre par dana (16. avgusta). Kojom dinamikom će ovaj duo raditi zavisi od inspiracije, ali neke pesme je Olivia već napisala u hodu.

Za magazin Billboard izjavila je da ipak oseća mali pritisak s obzirom na uspeh prošlog albuma, ali da se oseća opušteno dok stvara novu muziku. Ono što sigurno za sada zna jeste ime, to jest kako će se drugi album zapravo zvati. To nam, naravno, nije otkrila.

Ako se vodimo njenom starom logikom, ona je prošle godine izbacila 2-3 singla pre oficijalnog izdavanja albuma. Postoji mogućnost da će to i sada biti slučaj, i da nas novi singl čeka maltene spreman.

@oliviarodrigo
@oliviarodrigo

Do tada, kao što smo već pisali, Olivia Rodrigo je brend ambasador i zaštitno lice beauty brenda GLOSSIER.

Vodila se diskusija da li će ona vratiti staru popularnost koju je ovaj brend imao, i to taktičkim targetiranjem generacije Z. Nedavno smo saznali da Glossier zvanično počinje da saradjuje sa beauty lancem Sephora. I za to, kao i za njen album, željno iščekujeno oficijalni datum!

Foto: Profimedia; Instagram

Učitati još
Zatvori