Welcome To The Love Club – ovog leta svi želimo Heart Top korset
Welcome To The Love Club – ovog leta svi želimo Heart Top korset

Welcome To The Love Club – ovog leta
svi želimo Heart Top korset

Nakon što je ekipa Journal-a poželela dobrodošlicu korsetima i najavila da su ovog puta korseti here to stay, upravo jedan komad našao se na našoj modnoj wishlisti. I to ne bilo kakav korset već Heart Top brenda Welcome To The Love Club.

Zašto se oko ovog komada digao toliki hype donosimo u nastavku i pozdravljamo sve modne ljubitelje uz mantru welcome to the korset love club! Mi smo se već učlanili.

Heart Top won our heart!

Welcome To The Love Club je portugalski brend čija inspiracija dolazi iz kreiranja kul odeće koja u modnom svet praktikuje mantru samog brenda, a to je – ljubav! Ljubav u svim oblicima i formama, na različite načine. Bilo da je u pitanju večera sa devojkama, letnji doček zalaska sunca, cool sastanak, noć u kojoj se ništa ne dešava ili noć u kojoj se baš sve dešava!

Ekipa koja stoji iza ovog brenda veruje da je u fokusu mode zabava, izražavanje osećanja i raspoloženja bojama i oblicima koje nas čine za nijasnu zabavnijim, autentičnijim i drukčijim. Sa statement pečatom i colorful vajbom Welcome To The Love Club nas je osvojio na prvi pogled, a komad koji je pridobio instagramsku Millennials i Gen Z publiku je definitivno Heart Top korset, koji se pored savršenog kroja nalazi i na budget friendly strani. Zato ne čudi da je ubrzo pronašo put i do naše ovonedeljne wishliste. Boju svog korseta odaberite sami, mi ih jednostavno želimo sve! Zato još jednom, wellcome to the club – i ovog leta širite ljubav u Heart Top komadima.

Učitati još
Zatvori