FLORAL ALLURE – prolećna saga u stilu pliša, cvetnih dezena, čipke i MANGO brenda 
FLORAL ALLURE – prolećna saga u stilu pliša, cvetnih dezena, čipke i MANGO brenda 

FLORAL ALLURE – prolećna saga u stilu pliša, cvetnih dezena, čipke i MANGO brenda 

S obzirom da se fenomen prolećne sezone nalazi u samom epicentru modne industrije, naišli smo na još jednu kolekciju koja veliča ovaj romantični period. Nakon što smo se pobrinuli za vaš svakodnevni OOTD topovima koji će obeležiti ovu sezonu i floralnim potpeticama, španski high-street brend dojavio je novi trend alert.

Nakon pređašnje kolaboracije sa ni manje ni više nego Victoriom Beckham, Mango je još jednom zauzeo svoje mesto u okvirima našeg modnog radara. Ovog puta to je uradio u stilu nove FLORAL ALLURE kolekcije.

Asymmetrical dress with draped neckline

NEW IN

Definitivno za sada možemo  da zaključimmo da su pastelni tonovi apsolutn must ove sezone. Međutim, pored ovog kolor odabira Mango je poentirai ni manje ni više no duge haljine. U svoje najskorije novitete španski modni brend uvrstio je dugačke satenske siluete praćene nežnim perijem. Jedane od apsolutnih miljenica bile su i končane haljine s pletenim floralnim dezenima. Našu pažnju privukla je i sedefasta torbica koju ove sezone slobodno možemo okarakterisati kao apsolutni must have. Mango je ovog puta odlučio da posluje udarnije nego ikada te nas je samo nekoliko dana nakon svojih famoznih new in arrivals-a počastio totalno novom capsule kolekcijom. 

FLORAL ALLURE

Kako i samo ime kaže, nova kolekcija svoj fokus prebacila je na floralne dezene. Našu kreativnu modnu maštu ovog puta zagolicao je jedan i ne tako prolećni materijal.  U pitanju je apsolutna dominacija pliša. Svojim plišanim (i dugačkim) haljinama Mango je osvojio srce mnogih it fashion blogera. Odgovor pretežno pastelnim paletama, španski brend servirao je u nešto strastvenijem i crvenom stilu. Lanene kombinacije aludirale su na početak letenje sezone koju željno isčekujemo.

Pored svih izvanrednih komada koje nam je nova kolekcija donela, zanima nas koji će se od ovih komada naći na samom vrhu vaše prolećne wishlist-e?

Foto: MANGO, Instagram / @mango

Učitati još
Zatvori