KLÍN by Kristina Bekvalac novom kolekcijom „I AM“ slavi autentičnost – donosimo prvi sve detalje
KLÍN by Kristina Bekvalac novom kolekcijom „I AM“ slavi autentičnost – donosimo prvi sve detalje

KLÍN by Kristina Bekvalac novom kolekcijom „I AM“ slavi autentičnost – donosimo prvi sve detalje

Nakon što je početkom prošle godine Kristina Bekvalac predstavila svoju prvu samostalnu kolekciju KLÍN, potom i KLÍN ALL SUMMER kolekciju kupaćih kostima i haljina, dizajnersku godinu zaokružila je holiday kolekcijom koja nosi simboličan naziv LOVE YOUR SHADOW. Sledstveno tome, next logical step koji sa nestrpljenjem iščekujemo jeste nova kolekcija lokalnog brenda KLÍN.

Ja postojim, ja jesam.

… glavna je poruka nove kolekcije KLÍN koja nosi naziv I AM a koja ju je dizajnerka Kristina Bekvalac posvetila svojoj ćerki Petri Martinović @martinovicpetraa. Journal tim i ovog puta ekskluzivno donosi first look na novu kolekciju.

I AM.

Kolekcija oživljava snagu individualnosti. U srcu ove kolekcije leži duboka inspiracija: slavljenje jedinstvenosti svakog pojedinca. Odražavajući filozofiju samopouzdanja i autentičnosti, svaki komad ove kolekcije nosi sa sobom priču o sopstvenoj snazi i lepoti. Budući da je svaki komad stvoren sa namerom da osnaži, ova kolekcija nije samo o odeći – vec i o izražavanju vere u sebe i svoje jedinstvene kvalitete. Ona slavi vašu autentičnost i podseća vas da uvek postojite, uvek jeste – i to je ono što vas čini neponovljivim.

MONOHROMATSKI.

Pored toga što donosi komade koji slave ženu i njenu ženstvenu stranu, nova kolekcija I AM ovog puta igra na kartu monohromatskih look-ova. Crna, koja se sudeći prema svetskim modnim pistama na velika vrata vratila i postala IT boja ove sezone, dodominira nad belom. Pojavljuju se šljokice koje svakom outfitu daju glam momenat. Jednostavni, ali monumentalni, komadi nove kolekcije jasno aludiraju na to da je vreme za odvažnost. Zakoračite u kolekciju koja donosi dozu samopouzdanja.

Kolekciju I AM od sada nožete da poručite online, a od petka će biti dostupna u našim prodajnim mestima. U Beogradu u @mad_house_belgrade. U Novom Sadu u @etoileconceptstore.

Kreativna direkcija: @kristinabekvalac
Model: @martinovicpetraa
Video: @zeljko.b
Set design: @studio_flowercouture
Foto: @klemweddings
Stajling: @urohs
Mua: @marabelenzada.makeup
Hair: @mina.hair.beauty
Sunglasses: @optiplaza.rs

Učitati još
Zatvori