Tops for spring: Autentični komadi koje nosimo ovog proleća
Tops for spring: Autentični komadi koje nosimo ovog proleća

Tops for spring: Autentični komadi
koje nosimo ovog proleća

Sve češće i češće modni akcenat stavljamo na početak prolećne sezone. Dominacija floralnih potpetica podstakla nas je da svoje svakodnevne outfit-e baziramo na statement komadima koji odišu duhom blooming sezone. S obzirom da želimo da vaš outfit game bude top tier, floralne potpetice nisu jedina stvar koja je privukla našu pažnju. Ovog puta svoju inspiraciju pronašli smo u autentičnim topovima koji znatno mogu doprineti vašoj prolećnoj go to kombinaciji.

~ Don’t be afraid of new shapes…and ruffles ~

Samo nekoliko proreza ili detalja na topu, mogu ga učiniti apsolutnim statement komadom. Ove sezone, apsolutni hit predstavljaju timeless modeli koji padaju na jedno rame. Udobnost, ženstvenost i romantičnost su ključne stavke kojima ovi odevni komadi odišu, te ih definitivno možemo okarakterisati u must have kategoriju.

Slobodno možemo reći da su karneri u jednom periodu činili modnu taboo temu. Mnogi ih se plaše ili prosto misle da uglavnom izgledaju too much. Od ovakvog pristupa se definitivno treba kloniti s obzirom da pomenuti modni detalji donose apsolutni opozit. Prisutnost karnera odevnoj kombinaciji daje dozu upečatljivosti i teatralnosti. Oni su glam, oni su chic, oni su statement. Journal predicts da će topovi sa kernerima biti jedan od najvećih hitova ove sezone, te se ne plašite naizgled napadne siluete s obzirom da ona odiše i više nego autentičnom izgledu.

GATHERED SATIN TOP WITH BOWS
GATHERED SATIN TOP WITH BOWS
GATHERED SATIN TOP WITH BOWS
GATHERED SATIN TOP WITH BOWS

~ Get the colors going ~

Lepo vreme definitivno donosi i veću inspiraciju i želju za bojama. Bordo, braon i sive tonove ostavili smo u zimskom periodu, te je sada vreme da pređemo na nešto nežnije i vibrantnije nijanse. Pastelne palete jedan su od najvećih trendova ove sezone, a to su nam doduše potvrdile Rihanna i Sabrina Carpenter. Nemojte se bazirati samo na jednostavnim crnim i belim topovima, već dozvolite sebi da se kroz vizuelnu i pokretnu umetnost, zvanu moda, sve više i više zabavljate.

~ Bows, bows and bows ~

Poznata coquette estetika dominantno je zakoračila u i u ovu prolećnu sezonu. Romantične mašnice i dalje su u trendu, samo što su sada svoju mirnu luku pronašle pod potpisom autentičnih topova. S mašnicama, nikada ne možete pogrešiti s obzirom da su jedne od apsolutnih miljenica svih fashion Instagram blogera.

~ Leopard print never fails ~

Sinonim upečatljivosti slobodno možemo nazvati leopard printom. Ova animalna šara nosilac je vanvremenske senzualnosti i autentičnosti. Čini se da svaki komad s dodatkom leopard printa, istog trenutka deluje eye-cacthing i stylish. Leopart print svojim šarmom ukrao je još jednu sezonu i sebe prozvao apsolutnim must have-om.

Foto: ZARA, BERSKHA , Instagram / @matildadjerf

Učitati još
Zatvori