Ekskluzivno iz Pariza: Otkrivamo detalje sa Chanel revije
Ekskluzivno iz Pariza: Otkrivamo detalje sa Chanel revije

Ekskluzivno iz Pariza: Otkrivamo
detalje sa Chanel revije

Biti pozvan na Chanel reviju stvar je prestiža. Koliko god da ste uticajni na društvenim mrežama – to vam neće po default-u osigurati ulaz na Chanel. Naprotiv. Ova modna kuća pažljivo bira saradnike i brend ambasadore, a sve mora da bude u duhu vizije koju je nekada davno imala Coco Chanel.

Kolekcija za proleće/leto 2023. godine prikazana je danas u Parizu, a sve čudi činjenica da na reviji nije bilo mnogo influensera. Takodje, kreativna direktorka Virginie Viard svima je jasno stavila do znanja da je inspiracija za ovu kolekciju bila glumica Kristen Stewart.

„Od svih ljudi koje poznajem, ona je nešto najbliže savremenoj Coco Chanel.“

Kristen je ujedno i glavni lik videa koji najavljuje aktuelnu kolekciju, a koji je premijerno prikazan danas u 2 sata popodne. Ovaj crno beli film snimio je čuveni duo Inez & Vinoodh, a neki kadrovi radjeni su upravo u apartmanu u kojem je Coco živela, a koji je i dan danas deo kultnog hotela Ritz.

Chanel front row

Kada su javne ličnosti i influenseri u pitanju, na Chanel reviji nije ih bilo puno. Pored Kristen, koja je već godinama lojalni brend ambasador ove modne kuće, u prvom redu sedela je i Kim Jennie, članica grupe Black Pink. U odabranom društvu našla se i američka pevačica Halsey, koja je pullout-ovala jako interesantan stajling – belu košulju i oversize pantalone od svetlog teksasa. Njena pixie frizura nas je bacila u razmišljanje o eventualnom šišanju, a aksesoar u vidu broševa inspiracija nam je za dodatak na casual autfit.

Medju zvanicama mogli smo da vidimo i Diane Kruger, Naomi Campbell, Camile Morrone kao i Caroline de Maigret.

Redakciju Journal-a na ovom ekskluzivnom dogadjaju predstavila je Iva Radić, obučena u Chanel od glave do pete. Naime, već je tradicija da naša redakcija biva deo ovog velikog dogadjaja, a tako je bilo i ove godine.

Kako je ranije ove nedelje objavljeno Karl Lagerfeld, koji je decenijama bio kreativni direktor ove modne kuće, biće tema predstojećeg Met Gala dogadjaja. Moramo da priznamo da posle dužeg vremena uzbudjeno čekamo prvi ponedeljak u maju da vidimo ko će najbolje da oživi duh ovog modnog genija. I nadamo se da će se neko setiti da dovede Choupette!

Kristen Stewart
Chanel
Naomi Campbell
Camila Morrone
Iva Radić
Halsey
Kim Jennie
Caroline de Maigret
Iva Radić
Iva Radić

Foto: Profimedia; Instagram; Privatna arhiva

Učitati još
Zatvori