Trend alert: Cvetni chokeri
Trend alert: Cvetni chokeri

Trend alert: Cvetni chokeri

Videli smo ga jednom, videli smo ga drugi put, stavili smo ga na radar i sasvim izvesno skupili i više nego dovoljno razloga da zvanično proglasimo: Trend alert. Brojne SS 23 modne kolekcije predstavile su svoje 3D cvetne komade, opravdavajući sumnje da ćemo cveće i cvetni print, na svačije iznenađenje, nositi još jedno proleće. Ono što možda ipak nismo očekivali, jeste da će se prepoznatljivi cvetni broševi Carrie Bradshaw ukrstiti sa čuvenim 90s chokerom, kreirajući sveprisutniji modni hibrid koji smo slobodno krstili cvetni chokeri.

Sarah Jessica Parker kao Carrie Bradshaw u seriji "Sex i Grad"

Cvetni chokeri

Uzimajući u obzir rast popularnosti heklanih komada, pod uticajem prošlogodišnje opsesije weird girl estetike, nije iznenadjujuće da svedočimo još jednom u nizu nekonvencionalnih modnih aksesoara.

Koliko god da smo zasićeni od neumornog ponavljanja florals… for spring? groundbreaking citata, izgleda da smo ipak počašćeni zapravo jednim prolećnim modnim novitetom.

Modnim komadom koji će biti nesumnjivo biti fokusna tačka bilo kog outifta, less is more je ideja vodilja kada je u pitanju sklapanje ostatka izgleda. Osim ako se u svakom aspektu životom vodite parolom more is more, koju onda svakako ne smete da izneverite ni u ovom slučaju.

Poslednja presuda?

Rezultati našeg vrlo ozbiljnog odbora su stigli, i možemo saopštiti da je ovo još jedan trend alert u nizu koji nosi zvaničan pečat Journal approved.

Štaviše, ako želite da naskočite na trend dok je još u fazi nastajanja, pritisnite fast forward na nepotrebno čekanje i prekršite arhaično modno pravilo da je cveće samo za proleće. Ipak, donosimo ubedljive argumente da će ovaj modni aksesoar izgledati podjednako dobro i na snegu.

Učitati još
Zatvori