Koje je boje Dan zaljubljenih?
Koje je boje Dan zaljubljenih?

Koje je boje Dan zaljubljenih?

Ako je vaš odgovor crvene boje – čestitamo, pogodili ste. Ali i da ste rekli roze, bele, narandžaste, bež, lila, braon, crne, etc. vaš odogovor bi se takođe vodio kao tačan, jer kao što znate mi ovde u Journal-u ne volimo pravila. Ili bolje rečeno, ispisujemo svoja u kojima sve može i sve se slaže. Međutim, ovog najpoznatijeg četrnaestog u mesecu odlučili smo da budemo za nijansu tradicionalniji i da taj famozni Dan zaljubljenih stavimo u fioku crveno. Ne crveno kao uzbuna, već crveno kao strast, moć, sloboda, nežnost.. Crveno kao ljubav.

Zato smo vam ovog puta prirpremili ultimativni modni gift guide u kojima 1001 ružu menjamo za 50 nijansi crvene kojom svoj fashion label upgrade-ujemo primesom ljubavi.

Crveno, želimo te crveno.

U našoj bojanci za odrasle leto smo bojili braon, jesen zelenom, zimu belom bojom. Premda vreme na našem ekranu pokazuje prolećne temperature, naš klendar jasno ukazuje da je najpopularniji, najljubavniji i najkonzumerskiji od svih praznika za tačno tri dana. S tim u vezi, mi smo napravili presedan i ljubav obojili tradicionalnom crvenom bojom. Zašto? Da u vaš [ a i naš ] život unesemo primesu strasti, drame, intrige.. Da monotoniju zimskih dana, bar na taj jedan, vratimo na fabrička podešavanja i na kućna vrata Amour ispišemo velikim slovima. Da je slavimo i da tog dana obujemo omiljene štikle, stavimo taj kliše crveni karmin i otvorimo flašu dobrog vina, i da baš kao i sama crvena šapnemo kažemo naglas: želimo te! Neko svom [ne]savršenom dejtu, nekom novom paru Butrym cipela ili Žunić maloj crnoj crvenoj.

S tim u vezi, danas igramo za ljubav, ali onu koja spaja sve nas modne zaljubljenike i koja nas ovog puta uvodi u nepregledni svet poklona spremnih da našoj duši ulepša ovaj [ i svaki sledeći ] Dan zaljubljenih.

ps. ZA LJUBAV. I za nas!

Gift Guide: Dan zaljubljenih x Journal crvena =

Učitati još
Zatvori