Bikini Crush of the Week: Mia Matić
Bikini Crush of the Week: Mia Matić

Bikini Crush of the Week: Mia Matić

Napolju je 39 stepeni, dakle idealna temperatura za našu rubriku Bikini Crush of the Week.

Ove nedelje najbolje slike u bikiniju ima Mia Matić, hrvatska influenserka i devojka koja stoji iza brenda kupaćih kostima PEAU. Instagram ove cool devojke zadovoljava sve estetske standarde najstrožih influens kritičara, a stajlinzi su u korak sa insfluenserkama sa svetske scene.

Ako volite IG profil koji ima dobar style inspo, Mia definitivno treba da se nadje na vašoj following listi.

Mia na slikama koje smo odabrali nosi *suprisingly* brend PEAU, čiji je koosnivač. Bikini je napravljen od vrlo kvalitetnog materijala, i zahvaljući sjajnom kroju u njemu se osećate vrlo komotno.

Ako se sećate naše prve Bikini Crush of the Week, Svetlane Bjelan, upravo je i ona nosila kupaći kostim sa potpisom ovog brenda. Njih dve su jako dobre drugarice, a gde je drugarstvo – tu je i podrška. Takodje, support small business obrazac jako je popularan u svetu, a mi ovde propagiramo baš to.

Mia Peau Official
Mia Matić
Mia Matić Peau official
Mia Matić

U nastavku teksta, već tradicionalno kao i svakog petka, biramo modele kupaćih kostima koji su nalik ovom koji nosi Mia. Naravno, gledamo da nadjemo komade koji stilski i koloritno odgovaraju estetici i vajbu naše odabrane devojke. Aksesoar takodje, jer je kao što znamo on zapravo lična karta svačijeg stila.

Journal izbor

Bikini
Eres
Eres bikini
Eres
Urban Outfitters
bikini
Clube Bossa
Bikini
Clube Bossa
Loewe
Reina Olga
Bikini
Fisico
Urban Outfitters
Oysho
Oysho
Loewe

Foto: Instagram; Oysho.com; Farfetch.com; Mytheresa.com

Učitati još
Zatvori