Bikini Crush of the week: Aleksandra Bojović
Bikini Crush of the week: Aleksandra Bojović

Bikini Crush of the week:
Aleksandra Bojović

Bliži se kraj nedelje, dakle pravo vreme za još jedan Bikini Crush of the week. Nadamo se da ste negde na plaži, da uz hladan koktel čitate ovu rubriku i pravite se da leto traje zauvek. Ove nedelje za oko nam je zapala Aleksandra Bojović i njen, možemo slobodno reći, sofisticirano pročišćeni pristup modi.

Kod Aleksandre nam se najviše dopada što bira svetske brendove i komade koje uglavnom nose modni insajderi. Kod nje nikada nećete videti nazovimo najhot komad sezone koji poseduje pola grada, jer su negde pročitali da je to cool.

Aleksandra, na primer, naruči crni Rick Owens kupaći koji kasnije nosi na baggy pantalone u večernji izlazak. Promoviše domaće dizajnere Ninu Karlavaris i Vanju Milićević za Exreme Intimo. Nju zapravo treba da zapratite ako želite 101 predavanje šta je to lični, osobeni modni stil.

Na slikama koje biramo ove nedelje za Bikini Crush of the week rubriku, Aleksandra nosi jednodelni kupaći brenda Melissa Odabash. Njene kostime nosi i Kate Middleton, a našli su se i na naslovnim stranama poznatog Sports Illustrated magazina.

Minimalistički ribbed kostim sa crnim obodom sjajan je i praktičan, a istovremeno vam daje dašak preppy look-a. Pokušali smo da nadjemo neke slične modele za vas.

Hunza g
Chloe
Reina Olga
Oysho
MM6 Maison Margiela
Loro Piana
Clube Bossa
Ray Ban
Ray Ban
Clube Bossa
Fendi
Haight

Foto: Instagram.com ; Oysho.com ; Farfetch.com

Učitati još
Zatvori