Bikini crush of the week: Svetlana Bjelan
Bikini crush of the week: Svetlana Bjelan

Bikini crush of the week: Svetlana Bjelan

Stiglo je leto a sa njim i kupaći kostimi! S tim u vezi, Journal team rešio je da napravi sezonsku rubriku: Bikini crush of the week. U njoj ćemo na nedeljnom nivou predstavljati devojku po našem izboru čije nam se fotke u kupaćem najviše dopadaju. Sa vama ćemo deliti i brend kostima koji one nose kao i opcije modela sličnog kroja i dezena koji se mogu naći na našem tržištu ili online.

 

Naša prva bikini crush devojka je Svetlana Bjelan. Ona poznata je po svom besprekornom izgledu koji postiže redovnim treninzima i balansiranom ishranom. Sa svojim pratiocima često na svojoj IG stranici deli kako priprema svoja zdrava jela kao i svoju rutinu za trening. Njen instagram profil broji 43.8 hiljada pratilaca i na njega često kači fotografije u bikiniju. Na slikama Svetlana nosi bikini brenda Peau official koji je u vlasništvu njene drugarice i influenserke Mie Matić.

Ukoliko vam se dopada naš bikini crush a ne možete iz nekog razloga doći do ovog modela bikinija ili se desi da je sold out – za vas smo našli opcije sličnih modela koje možete nositi ovog leta:

Pull & Bear

H&M

Stradivarius

Frankies Bikinis

Lindex

photo: instagram, hm.com ; pullandbear.com ; stradivarius.com ; Farfetch.com ; lindex.rs

Učitati još
Zatvori