Rosalía otkrila svoj lip combo – a mi smo pronašli drogerijske zamene za proizvode koje koristi
Rosalía otkrila svoj lip combo – a mi smo pronašli drogerijske zamene za proizvode koje koristi

Rosalía otkrila svoj lip combo – a mi smo pronašli drogerijske zamene za proizvode koje koristi

Nije nikakva tajna da je Rosalía jedna od naših večnih modnih inspiracija. Osim toga, sada verovatno već vrlo dobro znate da je njena muzika neizostavan deo naših playlistai Obaminih. Ipak, slobodno možemo reći da španska pevačica, zahvaljujući svojim odvažnim izborima, neretko utiče i na naše beauty odluke. Ipak, ono što je postao prepoznatljiv make up look za pop zvezdu jeste takozvani no make up make up izgled – osim kada su usne u pitanju. Dovoljno je da nekoliko minuta provedete na njenom Instagram profilu, pa ćete primetiti da Rosalía često bira isti nude gloss izgled usana, a koji smo neretko želeli i sami da rekreiramo.

Sada znamo i kako.

Pevačica je nedavno, u komentaru jednog TikTok videa koji su postavili fanovi, otkrila tajnu svog ultimativnog nude lips izgleda, koji nam se čini savrešnim kada tokom svakodnevnih obaveza želimo da dodamo malo šminke. Sjajni efekat punih usana Rosalía postiže sa svega četiri proizvoda. Razume se, olovka za usne je prvi i neizostavan korak, kojim uokviruje i popunjava usne – a za to Špankinja koristi NYX lip liner u nijansi cold brew. Zatim, dodaje Byredo ruž u nijansi earth dust na ivice kako bi postigla dodatan volumen. Konačno, pri unutrašnjoj strani usana koristi Benetint, lip-and-cheek višenamenski proizvod brenda Benefit, i konačno, preko svega, kaže Rosi, „lip gloss po vašem izboru“.

Kako bismo rekreirali njen izgled uz pristupačnije proizvode, te one koje je moguće naći i u našim prodavnicama, izdvojili smo drogerijske alternative kojima možete postići isti efekat.

Rosalia lip combo: Drogerijske alternative

Olovka za usne NYX Professional u nijansi Cold brew
essence ELECTRIC GLOW COLOUR CHANGING LIP & CHEEK OIL
aura RUŽ ZA USNE CLASSIC 250 NUDE PINK
catrice Plump It Up Lip Booster sjaj za usne

Foto: Instagram (@rosalia.vt) / NYX Cosmetics / essence / Aura / Catrice

Učitati još
Zatvori