Trend alert: Star nails
Trend alert: Star nails

Trend alert: Star nails

Ako u nekoj sferi dozvoljavamo sebi da eksperimentišemo i izađemo iz naše zone komfora, to su definitivno nokti. Za one koji redovno rade gel lak ili gel nokte, isprobavanje novog dizajna koji je trenutno najskoriji trend na društvenim mrežama najzabavniji je deo odlaska kod manikira svakog meseca. Ranije smo govorili o fantasy noktima, trendu koji je uspešno zamaglio granice između lepote i umetnosti, a sada su najveći trend u nail art svetu zvezdice, odnosno, star nails.

Stars, stars, stars

Kod ovog trenda zvezdica, najbolja stvar jeste ta što je on izuzetno svestran. Izgledaće kul na noktima bilo koje dužine, bilo kog oblika, i bilo koje boje za koju se odlučite. Na taj način imate potpunu slobodu da ovaj trend učinite svojim i personalizujete ga tako da se uklapa u vaš svakodnevni stil. Raznim šarenim zvezdicama možete postići izuzetno zabavan i mladalački izgled, dok jednostavnijim dizajnom „oštrijih“ zvezdica postižete kul, edgy look.

Način na koji se nama najviše sviđaju star nails, jeste u vidu hromiranih zvezdica na „golom“ noktu bez laka ispod. Na to stavljeni mali šareni cirkoni na sredini nokta, dodatno će istaći vaše zvezdice i dovesti ih do izražaja. Međutim, ovde zaista imate priliku da se poigrate sa dizajnom i bojama zvezdica kao i oblikom noktiju. Tako na više načina možete učestovati u ovom popularnom trendu, a da svaki put imate potpuno različit rezultat.

Pogledajte neke od naših omiljenih dizajna ovog nail art-a, kako bismo vas inspirisali i skratili vam vreme mozganja oko izbora noktiju sledeći put kad budete u stolici za manikir.

Učitati još
Zatvori