7 savršenih: Zimske kape
7 savršenih: Zimske kape

7 savršenih: Zimske kape

Kako je usled dolaska hladnijih dana fokus prebačen sa mode na udobnost (iako postoje neki među nama koje ni najveća zima to ne bi mogla da učini), nastavljamo sa načinima kako da unapredimo naše zimske outfite, simultano trudeći se da se dodatno ugrejemo. Stoga, danas u rubrici 7 savršenih donosimo sedam modela neizostavnog zimskog komada – zimske kape.

Fashion, but make it cozy

Svake zime, lista prioriteta (barem kada je odeća u pitanju) nam se uglavnom svede na očuvanje toplote, a modni aspekt neretko ostavimo po strani. Kako bismo sprečili da se pri pomisli na bezbroj neophodnih slojeva ne udaljimo od podjednako bitnog stilskog elementa, modni aksesoari su najlakši način da unesemo malo zabave u naš outfit i oživimo ceo izgled. A kada je njihova svrha da nas dodatno utople, utoliko bolje.

Zimske kape, najbolje uparene uz ogromne zimske šalove, biće savršen način da korisno pretvorite u idealan zimski modni dodatak, ukoliko ipak grejači za uši nisu vaša „šoljica čaja“. S obzirom da je ovo komad koji ćete najverovatnije nositi tokom čitave sezone, potrebno je da nađete onaj koji stilski najviše ide uz vas. Dakle, odabir između neutralnih ili jarkih boja, pletenog ili čupavog materijala, kao i printa ili odsustvo istog, biće odlučujući faktori u tome koliko ćete često moći da uklopite svoju zimsku kapu uz ostatak izgleda.

S obzirom da je sam odabir idealnog modela najveći izazov, suzili smo izbor na (po našem mišljenju) sedam savršenih modela zimskih kapa od kojih bi svaki bio odličan komad u vašem zimskom repertoaru.

Journal izbor 7 savršenih: Zimske kape

Benetton ženska kapa
Benetton ženska kapa
Lindex Kapa – Knitted wool blend beanie
lindex Kapa – Rib-knit beanie
zara KNIT TURN-UP BEANIE
lindex Kapa – Knitted beanie
mango Ribbed beanie

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori