7 savršenih: Kangol kačketi
7 savršenih: Kangol kačketi

7 savršenih: Kangol kačketi

Šta se to desilo – kulturološki, sociološki, možda čak psihološki – pa svi odjednom nose Kangol kačkete? Teško je reći, ali je ovo zasigurno fenomen kojim se valja pozabaviti. Jer, neki je okidač morao da postoji da čuveni britanski brend dobije na popularnosti. Posebno je intrigantno da modni entuzijasti raznorodnih estetskih orijentacija biraju ovaj komad za aksesoar.

Opsesija je tolika da su se nosili i leti. Međutim, neosporno je da su Kangol kačketi esencijalna zimska oprema – prethodne sezone su to bili, ali i ove. Zato se “kengur” ove zime pojavljuje svuda: na ulici ili plaži, u muzičkim spotovima. Ukratko, it’s the Kangol world, we’re just living in it. 

To onda znači samo jedno – vreme je da se bacimo u potragu za našim the Kangol kačketom koji će poslati staple aksesoar ove, ali i svake naredne sezone. Modeli 504 i 507, koji su među najpopularnijim, nalaze se tačno na tankoj liniji između kačketa, beretke i dekine old school kape. Možda je u tome tajna njihovog uspeha? Harmoničnim spajanjem tri različita stila, dizajneri koji stoje iza ovih modela očigledno su našli čarobnu formulu kojom premošćuju različite stilove.

Da ne zaboravimo! Ovi Kangol kačketi nose se isključivo “naopako” – kengur uvek ide napred.

Kangol 504 odnosno 507 može se naći u različitim dezenima, bojama i materijalima, a ovo je naših 7 savršenih.

7 savršenih: Kangol kačketi

Foto: Kangol

Učitati još
Zatvori