7 savršenih: Papuče za kuću
7 savršenih: Papuče za kuću

7 savršenih: Papuče za kuću

Jedan pogled kroz prozor dovoljan je da otkažemo sve nepotrebne planove koje smo imali na umu ovih dana, ipak, planovi su tu da se menjaju. Iako neke od nas ni najveća zima ne može zaustaviti u našim zamislima, ali ako nas u redakciji pitate da biramo između čizmi za sneg i ostajanja kući tog dana, mi biramo ovo drugo. Stoga, današnju rubriku 7 savršenih posvetili smo komadu koji će nam ovih dana biti jedan od najpotrebnijih – papuče za kuću.

Na prvom mestu: Udobnost

Iako su papuče za kuću nešto u čemu će nas najverovatnije videti samo naši ukućani i ljubimci, to nikako ne znači da naš stil mora da ispašta. Međutim, kako je udobonost svakako na prvom mestu, čupave i mekane papuče za kuću biće idealan dodatak vašoj stay at home, cozy estetici. Štaviše, obzirom da je u poslednje vreme mnogo govora o vanilla girl trendu, jedan ovakav par papuča biće idealan za one posvećenom ovom načinu života.

Savršen par papuča za kuću, dakle, podrazumeva nekoliko stvari (i to ovim redosledom): udobnost, estetetika i po mogućstvu dobra moć fotografisanja za sve Instagram story-je kojima obaveštavamo pratioce naše planove, ili manjak planova, za taj dan.

U nastavku pogledajte kojih idealnih sedam pari papuči smo izdvojili koje možete pronaći na našem tržištu.

Journal izbor 7 savršenih: Papuče za kuću

Foto: Instagram (@tarasenkodasha, @_alyssamay, @martynaszalacka)  Oysho, Bonatti, Office Shoes

Učitati još
Zatvori