7 savršenih: Ski odela
7 savršenih: Ski odela

7 savršenih: Ski odela

Iako smo tokom ove nedelje i sami bili prvi vesnici proleća i toplih dana, izgleda da nas je beogradski sneg u februaru sve iznenadio i još jednom upozorio da je prerano da svoje zimske outfite pakujemo za sledeću godinu. Premda većina nas igra za team summer postoji jedan segment zbog kog se radujemo produžetku zime i ogleda se u najpopularnijoj zimskoj igri u svetu odraslih – skijanju. Zato smo odlučili da današnju rubriku 7 savršenih posvetimo svima onima koji spajaju pasiju prema skijanju i modi i napravimo odabir savršenih ski odela za sezonu koja je i dalje aktuelana. Team ski danas igramo za vas!

Ski|janje| – but make it fashionable.

Znate da u modnom svetu Journal redakcije funkcionalnost never didn’t stood a chance against estetici, tako da ste već dobro upoznati sa našom mantrom da svaki funkcionalni odevni predmet ujedno mora biti i fashionable. Zato smo kroz rubirku 7 savršenih izdvojili nekoliko zimskih aksesoara koji su nepopularnu modu tokom zime prebacili na fashion lestvicu više. Od čizmi za sneg, preko balaklava, do zimskih kapa – sa nama više nemate izgovor za loše stilizovane zimske outfite.

Danas level up-ujemo stilske zimske igre i za glavnog aktera biramo skijaška odela koja su u godinama za nama prevazišla svoju funkcionalnu ulogu i postala ultimativna modna igra koja se odigrava od meseca decembra do marta. Za pionira new era zimskog fashion week-a, koji je odavno piste Milana, Pariza i Njujorka zamenio skijalištima MadesimoLes Trois Vallées i Aspen, još na početku zime odabrali smo brend Cordova i njihovu Winter ’21/’22 kolekciju u koju smo se zaljubili na prvi pogled. Ovog put smo modno zimsko igralište proširili i dodali još nekoliko skijaša koji zaista znaju kako moda na stazama može moćno da izgleda.

Spremni ili ne za ovaj produžetak zimskog odmora, danas vas vodimo na Journal časove skijanje i predstavljamo 7 savršenih ski odela zbog kojih će i oni koji ne vole zimu tražiti broj provereno dobrog instruktora.

/ PERFECT MOMENT /
https://www.net-a-porter.com/en-rs/shop/product/perfect-moment/sport/ski-suits/floe-embroidered-padded-glossed-shell-down-ski-suit/43769801098517395
/ PERFECT MOMENT /
/ PERFECT MOMENT /
/ PERFECT MOMENT /
/ GOLDBERGH /
/ GOLDBERGH /
/ ZARA /
/ ZARA /
/ P.E NATION /
/ P.E NATION /
/ CORDOVA /
/ CORDOVA /
/ BALMAIN /
/ BALMAIN /
Učitati još
Zatvori