Kako odabrati funkcionalan usisivač koji će se savršeno uklopiti u vaš enterijer
Kako odabrati funkcionalan usisivač koji će se savršeno uklopiti u vaš enterijer

Kako odabrati funkcionalan usisivač koji će se savršeno uklopiti u vaš enterijer

Davno su prošli dani kada smo žrtvovali svoj dizajn enterijera zarad silnih uređaja koje imamo svuda po našem domu. Ono što zaista želimo, i što uistinu zaslužujemo, jeste dizajn koji je toliko minimalistički da postaje dodatak našem domu, umesto samo još jednog običnog uređaja. Zato, ako imate oko za finije stvari i uživate u lepom i čistom domu, mi imamo pravu stvar. Upoznajte Samsung Bespoke Jet usisivač, malog momka koga smo pustili da uđe u našu kancelariju i koji je postao stalni član naše redakcije.

Sleek and minimalistic

S obzirom da smo svi ovde u Journal redakciji zaluđenici estetike, naš novi dodatak timu morao je da deli iste ideale kao i mi. Samsung Bespoke Jet usisivač, ne samo da neće narušiti vaš celokupan dizajn enterijera, već će ga upotpuniti svojim modernim minimalističkim stilom. Nije ni čudno što smo onda smatrali da će se najbolje snaći u našem sektoru za modu. A uzimajući u obzir našu tendenciju da se saplićemo o kablove po redakciji, posebno smo bili zahvalni na tome što je Bespoke Jet bežični usisivač.

Naravno, da bi postao stalan član naše redakcije, nije bilo dovoljno da samo besposleno sedi i uživa u tuđem radu (i mi bismo to voleli). Zato, budite sigurni da je Bespoke Jet svoje mesto u našoj kancelariji zaslužio svojim vrednim radom. S obzirom da je nov u redakciji, odlučio je da nam pokaže sve što ima već prvog dana. Što mu je bila loša taktika, ako nas pitate, jer sada ne očekujemo ništa manje od njega svaki dan.

Hard worker

Pre svega, njegovo All-in-One Clean Station postolje pruža higijensko čišćenje uz višeslojni sistem filtracije od 99,999% i podiže čišćenje prostorije na potpuno novi nivo, a zahvaljujući višeslojnim sistemom filtracije, Bespoke Jet dozvoljava ispuštanje samo čistog vazduha i stvaranje zdravog okruženja. Kada je priključen, All-in-One Clean Station postolje omogućava efikasno pražnjenje rezervoara bez ispuštanja sitnih čestica prašine, a sve zahvaljujući Air Pulse tehnologiji. Takođe, on automatski puni Bespoke Jet usisivač u isto vreme, što je idealno za one zaboravne koji se ne sete da napune svoje uređaje.

Kako se vazduh usisava, glavni ciklon odvaja velike čestice prašine, koje se zatim skupljaju u metalni mrežasti filter. Mikrofilter zatim hvata sitne čestice prašine, a na kraju filter za finu prašinu zadržava mikro prašinu koja lako može pobeći. Svi delovi filtera su perivi, tako da se mogu održavati.

Zahvaljujući Jet Cyclone sistemu filtracije, u čistom vazduhu možemo uživati barem u našoj kancelariji, ako nigde drugde.  Sadrži visokoefikasnu, multiciklonsku strukturu čime stvara optimalni put vazduha za smanjenje otpora vazduha i minimalan gubitak usisavanja prljavštine. Sve kako bi se higijenski zarobile sitne i za zdravlje štetne čestice prašine koje ne želite u vašem domu.

Great for multi-tasking

Nije neuobičajeno da smo ovde u redakciji u žurbi da završimo određene tekstove (i nećemo upirati prstom čiji tekstovi najčešće kasne), stoga nam je bilo od izuzetne važnosti da naš novi uređaj bude pogodan za multi-tasking. Sa težinom od samo 1,4 kilograma, Samsung Bespoke Jet usisivač je toliko lagan da ga jednom rukom možemo koristiti, dok drugom unosimo poslednje izmene u tekst. Naravno, sve to iz udobnosti naše stolice.

Vi, recimo, možete bez brige u isto vreme pričati telefonom i lagano manevrisati oko svih teško dostupnih mesta u stanu kao i različitih površina poput nameštaja za sedenje, stolova, ormana, roletni na prozorima, stepenica. Ne brinite, ne morate da skraćujete taj telefonski razgovor, s obzirom da Bespoke Jet sadrži bateriju velikog kapaciteta koja je dovoljno jaka da može nesmetano raditi do sat vremena.

Bilo da se koristi na tvrdim podovima ili tepisima, Bespoke Jet pruža efikasno čišćenje i stvara do 210 W usisne snage, čineći ga trenutno najsnažnijim članom redakcije. Međutim, kako bi se lakše očistile tvrde površine, uz Bespoke Jet usisivač možete da pozovete i pojačanje. Vrlo koristan dodatak Spray Spinning Sweeper nastavak sadrži dvostruke rotirajuće mokre jastučiće koji se rotiraju do 100 minuta, čime pružaju stabilno i efikasno čišćenje tvrdih površina. Unapređeni Spray Spinning Sweeper ima rezervoar za vodu od 150 mililitara koji se lako održava, a time osigurava praktičnije iskustvo za ručno prskanje vode prilikom čišćenja.

Mi smo jednoglasno odlučili da primimo Samsung Bespoke Jet kao stalnog člana našeg malog tima, a sigurni smo da će biti podjednako vredan radnik i u vašem domu.

Više informacija o samom uređaju možete pronaći na sledećem linku.

Učitati još
Zatvori