Udala se Vanessa Hudgens: Donosimo ekskluzivne fotografije i detalje o haljini
Udala se Vanessa Hudgens: Donosimo ekskluzivne fotografije i detalje o haljini

Udala se Vanessa Hudgens: Donosimo ekskluzivne
fotografije i detalje o haljini

Kako Vogue Weddings javlja, glumica i pevačica Vanessa Hudgens udala se prošlog vikenda i to toplim krajevima Meksika.

Naime, hotel u kojem se udala (tačnije u njihovoj extended verziji muzeja u džungli) pratila je dugo na Instagramu i prvobitno ga je planirala za honeymoon fazu, ali je na kraju je odluka ipak pala da se samo venčanje odigra upravo tamo. Kako je proslava bila intimnija, sa ne over the top brojem gostiju, transport svih zvanica ni u jednom trenutku nije predstavljamo problem.

@vogueweddings
@vogueweddings

Konačno srećna u ljubavi

Njen izabranik je poznati bejzbol igrač Cole Tucker, a par je u vezi od 2020. godine. Verili su se u februaru ove godine, a samo venčanje morali su da planiraju za dane kada su oboje rasterećeni od poslovnih obaveza, a to je prava retkost.

Glumicina velika ljubav (pre udaje) bio je Austin Butler, zlatni dečko Holivuda, sa kojim je (uz kratke prekide) provela skoro punih 10 godina u vezi. Ona ga je motivisala da radi na tome da dobije anganžman u nekom ostvarenju o čuvenom Elvisu, te mu je maltene prorekla ulogu za koju je bio nominovan i za prestižnu nagradu Oskar.

Nakon finalnog i bolnog raskida oboje su uplovili u nove veze, on sa Kaiom Gerber a ona sa – sadašnjim suprugom.

@vogueweddings
@vogueweddings
@vogueweddings

The Wedding & The Dress

Lokacija venčanja bila je Cancun, Mexico i sama ceremonija bila je intimnijeg tipa. Vanessa je, zarad lične rasterećenosti, zahtevala da sve zvanice ostave svoje telefone na ulazu što je na kraju rezultiralo time da se ljudi zaista posvete jedni drugima, ali i mladencima.

Ona i njen stilista, Jason Bolden,  dugo su razmišljali o venčanici, da bi na kraju odluka pala na minimalističku silk haljinu, po uzoru na one koje su devedesetih godina nosili svetski supermodeli. Kasnije, Vanessa se presvukla u party haljinu koja je takođe bila duga, ali potpuno drugačija od venčanice. Kreatorka obe haljine bila je Vera Wang, sa kojom u ovakvim situacijama zaista nema greške.

Još jedna zanimljivost – samu ceremoniju vodio je poznati autor i govornik Jay Shetty, na čijem zoom call-u se par i upoznao. Talk about the full circle.

Foto: Jordan DeGatetano / @_citizenofearth / @vogueweddings / @verawang

Učitati još
Zatvori