Austin Butler: Novi zlatni dečko Holivuda
Austin Butler: Novi zlatni dečko Holivuda

Austin Butler: Novi zlatni dečko Holivuda

Glumac Austin Butler ostvario je razne uloge u svojoj karijeri, ali je pravi vizibilitet dobio igrajući Elvisa u istoimenom holivudskom blokbasteru. Visoki plavokosi dečko iz Kalifornije izgleda kao model, pa su ga možda zbog toga holivudski producenti uporno stavljali u pretty boy fioku. Nešto kao Ryan Phillippe devedesetih.

Trenutno svi eminentni svetski magazini biraju Austin-a za cover, a on je svojom maestralnom ulogom u flimu Elvis pokazao vanserijski talenat. O njemu (talentu) će vam najbolje pisati filmski kritičari, a mi možemo da se osvrnemo na te naslovnice, kao i na njegov ljubavni život. Austin je pravi off-screen zavodnik, a mi vam predstavljamo njegove, javnosti poznate, partnerke kroz godine (sa jednom ima i zajednički photoshoot).

Vanessa Hudgens

Austin Butler je skoro 10 godina bio u emotivnoj vezi sa koleginicom i bivšom Disney zvezdom, Vanessom Hudgens. Njih dvoje dugo su važili za jako skladan (takodje i good looking) par, sličnih pogleda na svet. Mogli smo ih svake godine videti na festivalu Coachella, kako zajedno u hippie autfitima uživaju u muzici. Vanessa je više puta naglasila da želi da uživa u mladosti, a da brak i decu priželjkuje u kasnim tridesetim. Nažalost, nakon 9 godina par je odlučio da se razidje i svako je krenuo na svoju stranu.

Naravno, postoji i fun fact da je Vanessa predvidela Austin-u ulogu Elvisa. Skoro je u jednoj emisiji ispričala sve o tome, kao i da je jako srećna zbog njega.

Kaia Gerber

Iako je imao kratku romansu sa Lilly Rose Depp, kao i Oliviom DeJonge sa kojom glumi u filmu Elvis (vratite se na Vogue cover iznad), Austin-ovo srce osvojila je Kaia Gerber. Ćerka top modela devedesetih, Cindy Crawford, više od pola godine je u zvaničnoj vezi sa sve traženijim glumcem. Iako su dugo kružile njihove paparaco slike, prvo zvanično pojavljivanje bila je ovogodišnja Met Gala. Ona mu je kasnije bila pratilja na premijeri filma, na Kanskom festivalu.

 

Na naslovnici magazina VMAN-a, ovog meseca nalazi se upravo Austin. Unutra imamo modni spread inspirisan retro stilom, a na jednoj fotografiji glumca grle ruke nepoznate ženske osobe. Po prepoznatljivoj tetovaži, na kojoj piše I can, fanovi su zaključili da je na fotografiji upravo Kaia.

Foto: Instagram.com ; Vincent Capman for Paris Match Magazine ; Cait McNaney ; Lachan Bailey for Vogue Australia ; Collier Schorr for V Man

Učitati još
Zatvori