Healthy relationship check: Tri pravila zabavljanja koja poručuje IT Instagram par
Healthy relationship check: Tri pravila zabavljanja koja poručuje IT Instagram par

Healthy relationship check: Tri pravila zabavljanja koja poručuje IT Instagram par

Nakon što smo pronašli tri destinacije na kojima se u potpunosti možete opustiti, odlučili smo da se ovog puta, pored mentalnog i fizičkog, pozabavimo emotivnim zdravljem. U savremenom dobu, kada nemamo vremena za većinu stvari koje smo isplanirali, teško je održati zdrave dublje emotivne odnose. Kako rešenja tražimo na svim stranama, nije čudno što smo se okrenuli traženju saveta na društvenim mrežama. Imajući u vidu nasmejana lica i (očigledno) uspešnu vezu, odlučili smo da otkrijemo tajnu jednog od najpoznatijih Instagram parova. Jessica Stocker i Jacob Fowler su it par sveta društvenih mreža. Retko ko je mogao da prođe Instagramom, a da ne zapazi neku njihovu zajedničku sliku. O ovom paru dosta je pisano, pa su tako svoje mesto našli i u Forbes-u.

001|| Keep dating

Iako mnogi parovi kada prođe određeno vreme prestanu da odlaze na date-ove, ovaj korak je zapravo veoma važan. Kako navode Jessica i Jacob, oni dva puta nedeljno odlaze na romantične sastanke. Kada kažemo date ne mislimo samo na večeru uz sveće, već možete svoje vreme isplanirati kako vama odgovara. Ukoliko ste avanturističnog duha, vaš date može biti malo ekstremniji, pa tako možete otići na paragliding ili se baviti nekim sportom. Ukoliko ste, pak, smirenije energije, i običnu večeru možete pretvoriti u nezaboravnu noć.

002|| Communication

Dobra komunikacija je kraljica svih uspešnih veza. Svako problem treba resiti do kraja. Dakle – ne odlazimo na spavanje posvađani i svoje probleme pokušavamo da rešimo do kraja, ili makar da nađemo kompromis za njih. Tako, ovaj par traži rešenje za svoje nesuglasice, pa pored provedenog zajedničkog vremena trude se da ostanu u dobrom odnosu.

003|| Prioritize each other

Vaš partner treba biti broj jedan na listi prioriteta. Međutim, ovaj par pravi jedan izuzetak – ovo jednostavno ne može biti ostvarivo ukoliko imate decu. Deca zahtevaju dosta pažnje i ljubavi, ali ukoliko se dobro organizujete, na vašoj listi prioriteta prva dva mesta će biti popunjena i ravnomerno raspoređena.

Foto: Instagram: @jessicastocker_ 

Učitati još
Zatvori