Joga putovanja: Tri destinacije za opuštanje i uživanje u sceničnim pejzažima
Joga putovanja: Tri destinacije za opuštanje i uživanje u sceničnim pejzažima

Joga putovanja: Tri destinacije za opuštanje i uživanje u sceničnim pejzažima

Evropa je dom nekim od najluksuznijih joga retreat-ova na svetu, koji nude priliku za opuštanje i blagostanje uz pogled na predivne prirodne pejzaže. Tri mesta koja smo izdvojili, pre svega predelima i lokacijom, obećavaju obnavljanje tela i duha. Svaki od ovih retreat-a nudi jedinstveno iskustvo koje spaja luksuz sa duhovnim obogaćivanjem, čineći ih savršenim izborom za one koji traže odmor koji će ih mentalno i fizički obnoviti.

Euphoria Retreat / Peloponez, Grčka

Ovaj spa i wellness retreat nudi holistički pristup zdravlju i blagostanju, uključujući programe joge, meditacije, i terapije inspirisane drevnim grčkim filozofijama. Smešten u srcu mirne prirode sa pogledom na vizantijski grad Mystras, Euphoria Retreat je savršeno mesto za dubok duhovni i fizički preporod.

Aro Hā Wellness Retreat / Zermatt, Švajcarska

Ako tražite kombinaciju luksuza i avanture, Aro Hā u švajcarskim Alpima je idealno mesto. Njegovi programi su dizajnirani da revitalizuju um i telo kroz jogu, pohodništvo po planinama, mindfulness i nutricionistički osmišljene obroke koji podstiču optimalno zdravlje i dobrobit.

Silver Island Yoga / Privatno ostrvo, Grčka

Ovaj ekskluzivni joga retreat nalazi se na privatnom ostrvu u Grčkoj i prima samo mali broj gostiju svake nedelje, obezbeđujući intimno i personalizovano joga iskustvo. Možete uživati u dnevnim jogama, meditaciji, i vremenu provedenom u istraživanju mirnih plaža i prirode ostrva.

Učitati još
Zatvori