Wishlist: Lamborghini slušalice
 Wishlist: Lamborghini slušalice

 Wishlist: Lamborghini slušalice

Saradnja između Master & Dynamic-a popularnog brenda za izradu slušalica od visokog kvaliteta i brenda automobila Lamborghini-a stvorila je potpuno nov asortiman slušalica i bežičnih slušalica koja predstavlja uzbudljivu fuziju stila i tehnologije. Mi smo izdvojili nekoliko ključnih tačaka o ekskluzivnoj Lamborghini kolekciji koju, kao i mnogi, želimo da posedujemo.

masterdynamic

O kakvom proizvodu se zaista radi? Lamborghini kolekcija uključuje dva premium audio proizvoda: Master & Dynamic MW65 bežične slušalice sa aktivnim sistemom za otklanjanje buke i MW07 PLUS bežične slušalice bez kabla.

Inspiracija za Dizajn:

Dizajn oba proizvoda je inspirisan italijanskim sportskim automobilima koje je proizveo Lamborghini. Ova saradnja ima za cilj da uhvati suštinu izuzetne dinamike i prepoznatljivog dizajna Lamborghini vozila u svetu audio dodataka. Master & Dynamic MW65 slušalice imaju završnu obradu od svetlo smeđe kože, dodajući dodir luksuza njihovom elegantnom izgledu. Izbor materijala se poklapa sa visokokvalitetnom estetikom povezanom sa Lamborghini vozilima.To znači jedno, ukoliko ste ljubitelj sportskih automobila, a ujedno i dobrog zvuka, verujemo da smo uspeli da probudimo osećaj čežnje u vama.

Muzika na slušalicama slična onoj koju proizvode zvučnici automobila

Obe vrste slušalica, MW65 i MW07 PLUS, ističu se svojom tehničkom sofisticiranošću. MW65 slušalice nude dva moda aktivnog sistem za otklanjanje buke (ANC), omogućavajući korisnicima prilagođavanje iskustva slušanja u skladu sa okolinom. MW07 PLUS slušalice koriste 10mm Beryllium drajvere za visokokvalitetan zvuk, a njihovo kućište od nerđajućeg čelika pruža impresivno ukupno trajanje baterije do 40 sati. Do sada jedan od najduže zabeleženih rekorda kada je reč o bateriji.

Kako poručuju iz oba brenda, saradnja ima za cilj da prenese jedinstveno automobilsko iskustvo u oblast zvuka, čime bi se uhvatila i suština prepoznatljivog zvuka koja se može osetiti i u Lamborghini vozilima.

masterdynamic
masterdynamic

Saradnja dva brenda temelji na sličnom filozofskom pristupu. Lamborghini je poznat po vizionarskom pristupu estetici i performansama, što se poklapa sa dizajnerskom filozofijom Master & Dynamic-a. Obe marke ističu kombinaciju dizajna, sofisticiranosti i tehnologije kako bi pružile čisto i emotivno audio iskustvo.

Sveukupno gledano, saradnja između Master & Dynamic-a i Lamborghini-a okuplja dva brenda koja važe kao sinonim za stil, luksuz i performanse, nudeći ljubiteljima zvuka najbolje ikustvo.

Učitati još
Zatvori