Wishlist: AirPods Max slušalice
Wishlist: AirPods Max slušalice

Wishlist: AirPods Max slušalice

Slušalice su od životnog značaja za opstanak svake jedinke koja živi u današnjem vremenu izgubljena u čarobnom efektu muzike koja je postala sastavni deo našeg DNK-a. Danas imamo osećaj kao da smo se rodili predodređeni da slušamo određene žanrove i izvođače, a muzika je postala sastavni deo naših ovozemaljskih života koja nam omogućava da obiđemo mnoge univerzume.

Zato, na našu wishlist-u dolazi ono o čemu danas mašta svaka osoba koja priželjkuje da, nakon što stavi slušalice, ne čuje ništa drugo do savršenog zvuka svoje omiljene pesme koju baš ovih dana vrti na repeat.

Kako bi putovanje kroz našu playlist-u bilo što udobnije i življe, savršenstvo u slušanju muzike kojem težimo verujemo da može da nam obezbedi Apple AirPods Max.

Zašto baš Apple AirPods Max?

Ljudi se danas dele na Apple ili Desktop, Iphone ili Android uređaje koje koriste. U ovom slučaju, mi se priklanjamo Apple bežičnim slušalicama koje su potpuno approved od strane svih zaluđenika tehnologijom, posebno muzikom i slušalicama.

Prvi komentar koji ćete čuti jeste da su slušalice mekane toliko da podsećaju na mekoću hotelskih jastuka. Pored toga epiteti koji se još koriste u opisu jesu: stabilne, udobne, lagane.

Saznali smo da pomoću Apple AirPods Max slušalica imate mogućnost da podešavate jačinu zvuka na samim slušalicama, prelistavate numere, ali i da kontaktirate vašu Siri. Za razliku od ostalih bežičnih slušalica koje traju od 6 do 10 sati, Apple je nadmašio čak i sam sebe te nam je ovaj put obezbedio bateriju od 20 uzastopnih sati za slušanje muzike. U prevodu: ne morate da ih skidate ceo dan.

Ono što su još komentari onih koji poseduju AirPods Max jeste to da je zvuk neverovatno čist i gust. Razlog tome može biti činjenica da su slušalice sačinjene od šest mikrofona okrenutih spolja za neutralisanje spoljašnjeg zvuka, dok su dva okrenuta ka našoj ušnoj školjci i fokusirana na ono što treba da čujemo. Upravo ova činjenica doprinosi tome da budemo potpuno fokusirani na zvuk bez obzira gde se nalazimo i šta nas okružuje.

Ukoliko smatrate da isti efekat već postižete sa vašim slušalicama, verujte nam, mekoća i udobnost, čist i kvalitetan zvuk koji pružaju AirPods Max ne može da se poredi sa svim slušalicama koje smo do sada imali prilike da koristimo (a koristili smo mnogo njih).

Dolaze u prelepom kožnom pakovanju

Apple AirPods Max slušalice dostupne su u pet različitih nijansi (beloj, crnoj, plavoj, crvenoj i zelenoj) od kojih zaista ne znamo koja je lepša. Pored prepoznatljivog elegantnog metalik dizajna, slušalice dolaze u kožnom pakovanju što je ujedno korisno i estetski primamljivo. Kao i svi Apple uređaji, zar ne?

Priznaćete da su slušalice danas postale ujedno i modni detalj, a reklo bi se da ovaj model odlično leži svima, a posebno pripadnicima urbane kulture.

promo foto: apple

Apple AirPod Max  postale su naša nova opsesija koju ne želimo da prekinemo. Ako postoji jedna stvar koju cenimo više od svega, to je osećaj u kom ne čujemo ni sopstvene misli od uživanja u omiljenom ritmu.

Foto: Instagram, Apple

Učitati još
Zatvori