Phone case essentials: Šta sve (želimo da) nosimo u masci za telefon
Phone case essentials: Šta sve (želimo da) nosimo u masci za telefon

Phone case essentials: Šta sve (želimo
da) nosimo u masci za telefon

Ako nam je nešto genijalan marketinški potez Hailey Bieber za svoj beauty brend Rhode predočio, to je odgovor na viševekovno pitanje šta devojke zapravo žele, a odgovor je maska za telefon koja drži naše omiljene sitnice. Torbice su sve manje, džepovi i dalje neretko izostaju sa naših odevnih predmeta, pa smo najčešće prinuđeni da predmete koji to dozvoljavaju uguramo u prepunjene maske za telefon. Stoga, kada bismo imali šansu da dizajniramo naše idealne maske za telefon, donosimo Journal vodič naših phone case essentials predmeta koje bismo voleli da možemo da držimo u njima.

Journal Guide: Phone Case Essentials 

Emotional support object 

Ako postoji jedna stvar koja čini sverastući trend među devojkama koje i dalje izgovaraju rečenice poput: “im just a teenage girl”, iako su te godine davno iza njih, to je sakupljanje raznoraznih figurica koje ispunjavaju veoma važnu funkciju emotional support predmeta. Nije važno da li ste pripadnik Sylvanian Familied ili Sony Angels tima, važno je da vaš emotional support object uvek bude uz vas.

Dobra selekcija kristala

Ukoliko vaši razgovori sa prijateljima neretko podrazumevaju diskusije o zakonu privlačnosti, manifestovanju najbolje verzije vašeg života i vibriranju na najvišoj frekvenciji, čestitamo – zaslužili ste spiritual girlie titulu! U tom slučaju, bezbedno je pretpostaviti da se u vašoj torbi u svakom datom trenutku nalazi dobra selekcija kristala, pažljivo odabrana u skladu sa izazovima koji vas očekuju tog dana. Stoga, maska za telefon koja bi držala sve neophodne kristale za taj dan, osim što bi znatno pomogla pri organizaciji kristala koji se uvek zagube na dnu torbe, bila bi savršeni sledeći korak na našem spiritualnom putovanju.

@alexieotto

These are the crystals that will forever be in my daily purse Linked in my amazon storefront in bio :) I charge them at night in my selenite jar / selenite charging pads! #crystals #crystalstocarry #dailycrystals #crystalsicarrywithme #dailycarrycrystals #crystalsforanxiety #crystalpursetour

♬ original sound - Alexie Gigi

Emergency drink of choice

Bez obzira na to da li ste matcha latte fan, pripadnik Coca-Cola Zero kulta, ili nešto sasvim treće, svaka devojka ima svoj go-to drink of choice koji se zasigurno može svrstati u ličnu prvu pomoć. Stoga, kada smo ugledali AI generisanu masku za telefon koja ujedno služi kao emergency wine stash, znali smo da je u pitanju modni aksesoar koji bismo vrlo rado stavili na našu wishlist-u.

Knjiga

Ako su nas nešto naučili ikoničan momenta Grimes dok neobavezno čita Marksov Komunistički Manifest na ulicama Los Anđelesa ili skorije Addison Rae sa memoarom Britney Spears The Woman in Me, dobra literatura on the go je neizistavan dodatak svakog knjiškog moljca. Da, znamo da kindle i audio knjige postoje, ali maska za telefon koja može da drži mini kopiju naše trenutne literature je nešto o čemu svakako sanjamo. 

Učitati još
Zatvori