HUION Note – „pametna“ sveska koja beleži sve što pišete u digitalnom formatu
HUION Note – „pametna“ sveska koja beleži sve što pišete u digitalnom formatu

HUION Note – „pametna“ sveska koja beleži sve što pišete u digitalnom formatu

Aplikacije nam poslednjih godina bitno olakšavaju život i svakodnevne radnje čine bržim i lakšim za izvršavanje. Ukoliko ste poslom vezani za kompjuter, bavite se dizajnom, crtanjem, pisanjem, ili vam jednostavno nedostaje osećaj papira pod rukama, imamo rešenje za vas. Naime, reč je o digitalnoj svesci. HUION je kreirao HUION Note – pametnu svesku koja digitalizuje vaš rukopis. Izgleda kao klasična sveska, međutim, konektuje se putem bluetooth-a sa aplikacijom na vašem telefonu i automatski sinhronizuje napisano u digitalni format.

HUION Note
/ @THEJUNGLEBADGER /
HUION Note
/ @HUIONCANADA /

Paper comes alive

Za razliku od klasičnog notepad-a, u HUION Note aplikaciji možete da sačuvate svoje fajlove i da ih šerujete u PDF formatu. Aplikacija je veoma user-friendly, tako da u njoj možete obeležiti, dodati ili naglasiti nešto nakon što ste završili sa ručnim pisanjem u svesci. Takođe, postoji mogućnost ispravljanja napisanog pa ne morate brinuti o eventualnim greškama prilikom pisanja ili skiciranja. HUION Note dolazi sa dodatnim stranama ukoliko ostanete bez njih, međutim, možete koristiti i najobičniju svesku iz lokalne knjižare.

HUION Note  – stilizovana digitalna sveska

Digitalna sveska sofisticiranog izgleda je kompaktne veličine, tako da je možete nositi svuda sa sobom. Nakon što instalirate aplikaciju i povežete telefon sa sveskom, možete da krenete sa pisanjem, crtanjem ili beleženjem. Aplikacija je pogodna za ljude koji se bave dizajnom ili pisanjem, međutim, svako se može oprobati kao umetnik uz ovu digitalnu svesku. Može olakšati učenje ili zapisivanje, a pogodan je i za one koji se bave crtanjem. Tako da, ukoliko se osećate nostalgično i nedostaje vam real paper feel, možete isprobati ovu digitalnu svesku.

Best of both worlds

Spajanjem tradicionalnog i modernog pristupa, HUION uzima najbolje iz oba sveta. Nudeći svojim korisnicima osećaj pravog papira i brzo i lako memorisanje materijala u digitalnom formatu, ova sveska pokriva sve potrebe kombinujući digitalno i tradicionalno. Možete biti sigurni da se vase beleške neće izbrisati, jer će biti sačuvane u digitalnom obliku. Digitalna sveska je, pored prijemčivog dizajna, jako praktična pa se možete potpuno posvetiti rukopisu i prepustiti stvaranju. Nakon što završite sa skiciranjem ili beleženjem, ne morate da brinete da li ste sačuvali svoj proces, već aplikacija automatski čuva vaše fajlove. Ukoliko ste podložni tome da izgubite, obrišete ili, jednostavno, ne sačuvate svoj rad, više to neće biti problem.

Učitati još
Zatvori