Zavirili smo u tajlandski hotel u kom će se snimati treća sezona serije „The White Lotus”
Zavirili smo u tajlandski hotel u kom će se snimati treća sezona serije „The White Lotus”

Zavirili smo u tajlandski hotel u kom će se snimati treća sezona serije „The White Lotus”

Kada su u pitanju filmovi i serije, određene lokacije širom sveta koriste se isključivo za potrebe snimanja i u suprotnom ostaju fiktivne. Međutim, u pojedinim slučajevima, one nastavljaju da postoje, a upravo to je slučaj i sa gradićem Mystic Falls u kom se snimala popularna serija The Vampire Diaries.

Za razliku od ove serije, The White Lotus svake sezone putuje oko sveta i u različitim hotelima pronalazi inspiraciju za fiktivna odmarališta po kojima je serija dobila ime. Sa obzirom na to da će nova sezona uskoro krenuti da se snima, ovaj put vas virtuelno vodimo kroz najnoviji dodatak The White Lotus odmaralištima koji ćemo uskoro gledati na malim ekranima. U pitanju je Four Seasons Koh Samui u Tajlandu.

Next stop: Four Seasons Koh Samui

Tajlandski hotel Four Seasons Koh Samui smešten je na severoistočnoj obali ostrva. Podjednako je glamurozan koliko i ostali koji su se pojavili u seriji, a to je rezultat činjenice da su svi deo popularnog Four Seasons lanca. Ono što je glavna asocijacija na njih jesu peskovite plaže u blizini i palme koje su raspoređene po čitavom području.

Hoteli iz ove kategorije spadaju među najpoželjnije kada je u pitanju izbor odmarališta, a tajlandska verzija izdvaja se po tome što pruža raskošni pogled na Tajlandski zaliv.

Explore: Koh Samui

Drugi deo naziva hotela odnosi se na ostrvo Samui. Ovim pojmom se, pre svega, precizira njegovo tačno odredište. Ono predstavlja jedno od najpopularnijih destinacija u ovom delu Tajlanda u kom je relaksaciju moguće iskombinovati sa nizom zabavnih aktivnosti. Ostrvo privlači širok spektar posetilaca tokom čitave godine, a u njemu se pored luksuznih vila nalaze i minimalistički bungalovi.

Turisti se prilikom boravka na ovom području najčešće opredeljuju da slobodno vreme ispune propratnim aktivnostima. Među njima se izdvajaju plivanje, ronjenje, te posete brojnim tajlandskim spa centrima. Naravno, istražujući ostrvo, moguće je pronaći i različite kulturne znamenitosti, među kojima se izdvajaju tradicionalni hramovi.

Dakle, jedno je sigurno. Okolnih lokacija za snimanje nove sezone je bezbroj. Ostaje nam da se strpimo još malo i saznamo za koje su se kreatori serije odlučili. A sigurni smo da će izbor, kao i uvek, otići u korist upoznavanja drugačije i egzotične kulture.

Foto: Instagram @thailand / @richardkrisak / @yourboom

Učitati još
Zatvori