Pronašli smo zen hotel na Kritu koji izgleda nestvarno
Pronašli smo zen hotel na Kritu koji izgleda nestvarno

Pronašli smo zen hotel na Kritu
koji izgleda nestvarno

Sve više pojam luksuzni zen hotel postaje najtraženiji opis na planeti kada dođe vreme odmora. Digital detox je postao naš omiljeni pravac, a konekcija sama sa sobom imperativ. Tako da ukoliko još uvek niste isplanirali odmor, a osećate se iscrpljeno, imamo predlog za vas. Skoro smo vam doneli eco hotel iz Tuluma, a danas još jedan aktuelan primer savremenog ugostiteljstva. Pronašli smo savršen luksuzni zen hotel na Kritu pod imenom A C R O koji izgleda nestvarno. Danas vas vodimo tamo!

Inspiracija za zen hotel koji je pravi skriveni raj

Izraz Acro, potiče od drevne grčke reči „akros/akron“ koja znači na ivici, a ovaj hotel sa svojim privatnim apartmanima se nalazi na litici odvojen od gradskih dešavanja na ostrvu. Arhitektonski hotel je zasnovan na organskim pravilima, koje podrazumevaju jedinstvenu harmoniju sa prirodnim okruženjem. Pored savremenog dizajna, ovaj luksuzni zen hotel ima bohemian style utakan u enterijer. Tu su apartmanikoji podsećaju na pećine i slane sobe, a najveća su atrakcija ove zen oaze.

 

Organska hrana kao sastavni deo zen tradicije

Acro luksuzni zen hotel poseduje svoju farmu organske hrane, ali koristi i lokalne okolne farme. Jelovnik je zasnovan na tradicionalnoj grčkoj hrani, ali i na zdravoj ishrani. Kako je samo mesto duševna hrana za telo i dušu, tu je posebna briga o individualnom meniju koji posebno šef restorana predlaže gostima.  Ideja “Cremnos” je da spoji tradicionalnu huhinju sa savremenim pristupom koji podrazumeva obavezne sveže i organske sastojke. Ostavljamo vas da uživate u enterijeru ovog hotela, kao i njegovih specijaliteta uz neverovatan pogled na more.

Foto: Instagram acrosuites

Učitati još
Zatvori