Pronašli smo neverovatan eco hotel u Tulumu koji nas je oduševio svojim rustičnim detaljima
Pronašli smo neverovatan eco hotel u Tulumu koji nas je oduševio svojim rustičnim detaljima

Pronašli smo neverovatan eco hotel u Tulumu koji nas je oduševio svojim rustičnim detaljima

Da li ste znali da je Tulum u Meksiku poznat po svojim eco hotelima koji odišu rustičnim vajbom. Ukoliko ste planirali ovaj egzotičan beg iz grada preporučujemo vam neverovatno iskustvo koje nudi ovaj eco hotel u Tulumu. Naime, pored neverovatnih plaža u Meksiku i dobrog provoda, doživite da provedete nedelju dana u neverovatno čudmom enterijeri koji je eco i svojim prirodnim materijalima donosi osećaj mira dok boravite u njemu.

Kućice na drvetu su neverovatno iskustvo

Ako nas pitate, mi smo pronašli Ikal hotel  koji nudi neverovatne dizajnirane kućice na drvetu kao apartame za iznajmljivanje. Konektujte se sa prirodom na neverovatan način, i doživite kako je živeti na drvetu u eco kućici. Ono što vam ovaj hotel nudi je apsolutni mir, digital detox i spajanje sa prirodom. Postanite deo ovaog neverovatnog ambijenta, i uživajte u čarimima prirodnih materijala oko vas.

Bungalov na plaži za hipike

Ukoliko želite da budete non stop blizu mora ovaj eco hotel u Tulumu vam nudi bungalove koji izgledaju poput umetničkog rustičnog dela. Predlažemo vam da i sami istražite broje mogućnosti koje nudi ovaj eco hotel u Tulumu. Interesantna činjenica je da ovde su cene iznajmljivanja znatno niže od od ostalih eco hotela u Tulumu. Ukoliko ste mislili da ovaj hotel ima samo ekstremne uslove kako bi vas povezao sa prirodom, grešite. Postoji i mogućnost wi-fi centra kako bi iapka ponekad zavirili u aktuelna dešavanja. Takože u okviru hotela nalazi se i restoran sa velikim izborom sveže morske ribe, ali i deo koji je orjentisan samo na dečije aktivnosti.

Foto: Airbnb

Učitati još
Zatvori