Na ovom bazenu planiramo da provedemo poslednje dane leta
Na ovom bazenu planiramo da provedemo poslednje dane leta

Na ovom bazenu planiramo da
provedemo poslednje dane leta

Jedni su već uspeli da se pozdrave sa letom i odmorom i spremni su da dočekaju jesen, oni drugi žele da iskoriste poslednje dane sunca onako kako to dolikuje. Kupanjem, sunčanjem i boravkom u prirodi. Kako i sami spadamo u ovu drugu grupu koja želi da uživa u toplim danima uspeli smo da pronađemo bazen na deset kilometara od Beograda koji će postati naša nova, prava oaza mira. Nakon što smo vam predstavili luksuzni bazen na Kosmaju, vreme je da se okrenemo i drugim alternativama. Zato u ovom tekstu obrađujemo bazen Mosaique Casa koji se nalazi u Ovči. Reč je o velikom gazdinstvu koje je uređeno potpuno za potrebe dnevnog boravka, a ujedno postoji mogućnost i rezervacije smeštaja. Donosimo vam sve informacije o ovom specifičnom, i posve drugačijem mestu nadomak prestonice.

Boho kutak za poslednje letnje dane

Ako se vodimo mišlju da su mnogi još uvek pod utiskom od letovanja, lepih tropskih destinacija, možda je Mosaique Casa bazen upravo pravo mesto na kom možete da se osetite kao da ste još uvek van zemlje na odmoru. Specifičan boho ambijent je nešto po čemu je ovo mesto naveliko poznato. Mnoštvo biljaka i drvo banane može definitivno evocirati uspomene sa letovanja. Platnene ležaljke i suncobrani, mohito u ruci i sunce su definitivno nešto što opisuje ovo mesto. Uz malo sreće, da ne kažemo sunca, imaćete priliku da na jedinstven način uživate u čarima septebarskog sunca. Ukoliko nas pitate, upravo ovako smo zamišljali svaki naredni vikend. Radno vreme bazena je od 10h do 2oh što znači da su otvoreni skoro čitav dan.

Idealna destinacija za odmor van grada

Gazdinstvo u Ovči čini kombinaciju klasičnog Vojvodjanskog domaćinstva u Austro-Ugarskom stilu gradnje pomešano sa tropskim motivima. Čitav kompleks čini porodično nasleđe koje datira još sa početka dvadesetog veka. Specifičan vid gradnje ali i sam izgled kuća definitivno su nešto što odaje poseban utisak i dojam. Na samom gazdinstvu pravi se i domaće kraf pivo koje definitivno može da pariria i najboljim craft pivima koje smo do sada imali prilike da isprobamo. Ukoliko odlučite da ih posetite, uz krišku limuna savetujemo i vama da isprobate njihovo pivo po domaćoj recepturi.

Kompleks nudi i smeštajne jedinice, tačnije, četiri apartmana opremljena starinskim nameštajem koji se potpuno uklapa u čitav ambijent. Pored svega, tu su još i prostrana bašta i voćnjak u kom možete da uživate ukoliko se odlučite za posetu. Sve su ovo samo ukratko opisane čari koje možete da doživite na Mosaique Casa bazenu. 

Ono što je takođe još jedan veliki plus jeste to što je svaki njihov raniji gost do sada imao samo reči hvale za uslugu i gostoprimstvo domaćina. Ukoliko i sami budete posetili njihov zvanični Instagram nalog i sami ćete imati prilike da se uverite u isto. Uz odličan ambijet, opcije za prenoćište i odlično gostoprimstvo, ovaj boho bazen definitivno ima šanse da, ne samo nama, nego i mnogim drugima postane omiljena destinacija za odmor van grada.

Učitati još
Zatvori