Bikini & Champagne – prvi luksuzni bazen na Kosmaju
Bikini & Champagne – prvi luksuzni bazen na Kosmaju

Bikini & Champagne – prvi
luksuzni bazen na Kosmaju

Kosmaj je omiljeno mesto za odmor prvenstveno Beograđana, a zatim i svih onih koji vole planinske predele naše zemlje. Nakon što je na Kosmaju otvoren kompleks Zomes kućica koje čine jedno potpuno novo arhitektonsko rešenje i pristup boravku u prirodi, ovaj predeo prošle godine dobio je još jedan inovativan koncept. Reč je o bazenu sa lounge barom pod nazivom Bikini & ChampagneUkoliko ste ovoga leta bili u potrazi za bazenima koji se nalaze van grada, a mogu da vam ponude vrhunsku i luksuznu uslugu, vaša potraga se isplatila. Ova nova oaza mira u samoj prirodi Kosmaja, deluje kao novo it mesto svih onih koji planiraju da ostatak ovog leta iskoriste na što bolji način.

Bazen na Kosmaju
Bazen na Kosmaju
Bazen na Kosmaju

• ISPIJANJE ŠAMPANJCA •

Da je šampanjac dostigao svoj pun sjaj ovog leta svedoči svaki bar, ali i fotografije na društvenim mrežama. Možda smo popularna pića poput Aperola, standardnih letnjih koktela i roze špricera ostavili u godinama iza nas. Tako je verovatno i novi bar na Kosmaju odlučio da u svoju uslugu pre uvrsti –  šampanjac. Zamislite samo kako ispijate svoju čašu dok uživate u njihovom bazenu okruženi svežinom prirode i čistog vazduha. Ovo je definitivno jedan potpuno novi koncept koji nudi jedinstven način za odmor i relaksaciju.

Pored kvalitetnog rashlađenog šampanjca, Bikini & Champagne bar može da vam ponudi i bogatu kartu pića koja uključuje sve iz standardne restoranske ponude. Odlični kokteli, kafa i osvežavajući napitci pripremljeni su na visokom nivou. Takođe, njihov bar poseduje i kuhinju sa pretežno tradicionalnim i mediteranskim letnjim receptima. Salate, brusketi, palete sireva i voća, sve su to načini da upotpunite i gastronomsko iskustvo u njihovom novom objektu.

Bazen na Kosmaju
Bazen na Kosmaju
Bazen na Kosmaju
Bazen na Kosmaju
Bazen na Kosmaju

• SIGURAN MIR •

Bar Bikini & Champagne uvodi još jednu novinu u domaći hospitaliti. Reč je o ograničenom broju ljudi koji mogu da budu prisutni u njihovom baru i bazenu. To samo znači dve stvari. Prva je, mir i odmor su vam zagarantovani. Druga, svoj dolazak i mesto u njihovom kompleksu na Kosmaju morate rezervisati ranije. Takođe, ukoliko ste ljubitelj bazena, prirode, šampanjca ali i dobrih DJ setova, ovaj bar bi definitivno trebao da bude vaš izbor kada je reč o odmoru. Elegantni, jednostavni iventi koji vas potpuno mogu opustiti i sjediniti sa ovim letom sjajan su razlog da pobegne iz grada. Ukoliko nas pitate, nakon upoznavanja sa ovom hedonističkom bombom na Kosmaju, ne ostaje nam mnogo nego da rezervišemo svoja mesta!

Foto: Instagram // @bikiniandchampagne

Učitati još
Zatvori