Kuda za vikend? Otkrili smo bajkovitu oazu mira u sklopu novog hotela „Hyde Hill“ na Kosmaju
Kuda za vikend? Otkrili smo bajkovitu oazu mira u sklopu novog hotela „Hyde Hill“ na Kosmaju

Kuda za vikend? Otkrili smo bajkovitu oazu mira u sklopu novog hotela „Hyde Hill“ na Kosmaju

Pre-opening weekend: Novi luksuzni boutique hotel na Kosmaju

Jel ste razmišljali gde kvalitetno provesti vikend u tišini, uz aprilsko sunce koje najavljuje tople dane uz čašu vina i miris prirode? U želji da pronađemo mir nakon radne nedelje, i pobegnemo negde za vikend, pronašli smo savršeno mesto. Cvrkut ptica, bazen, i pogled na planinu Kosmaj je upravo ono što nas je privuklo. Hotel Hyde Hill nalazi se na samo 45 min od Beograda pa je samim tim idealan za escape iz metropole. U sklopu ovog luksuznog hotela, nalazi se bazen sa lounge bar-om Bikini & Champagne. Dok nestrpljivo čekamo otvaranje sezone bazena, zavirili smo hotel koji ga okružuje. Pre-opening hotela doživećemo krajem aprila, dok u restoranu 626 već od sutra možete uživati uz Brunch Buffet. Kao prvi gosti, želeli smo da otkrijemo više detalja i pripremimo ljubitelje prirode za tople prolećne dane koji nam slede.

Restoran 626: Brunch na Kosmaju

Od sutra, Restoran 626, koji je dobio ime po visini planine Kosmaj, otvoriće svoja vrata za sve ljubitelje Kosmaja, dobre hrane i mira u prirodi. Ono što ovo mesto čini posebnim i drugačijim jeste Brunch Buffet koji će se služiti svaki vikend od 12-18h. Koncept toga jeste gastronomska avantura, gde ćete moći da uživate u raznolikim ukusima i jelima inspirisanim kuhinjama iz širom sveta. Kako smo saznali, tema samog Buffet-a će se povremeno menjati, a pored Brunch-a, radnim danima moći ćete da uživate u bogatom meni-ju. Rekli bismo da je ovo pravo mesto za porodicu ili ručak sa prijateljima. A nakon kvalitetnog obroka, sigurni smo da nam je svima potrebna jedna šetnja uz cvrkut ptica i prolećni povetarac.

Renessaince, flowers & design

Enterijer samog restorana rađen je po stilu Restorana Hyde Park. Bezbroj zlatnih ramova, ogledala kao i floralni motivi su ovde imperativ. Okružen velikim prozorima, prostor nudi dosta dnevne svetlosti. Verujemo da će terasa tokom ovih toplih dana ipak biti najpopularnija među gostima. Restoran će vikendom raditi samo na principu rezervacija, te vas savetujemo da isplanirate vaš vikend na vreme! Dugo osmišljeni prolećni outfit, koji vas čeka na stolici, dobio je priliku da ugleda sunce i nabaci vam osmeh na lice. Vidimo se tamo! P.S. nemojte zaboraviti svog ljubimca kod kuće jer će i njemu prijati planinski vazduh! Restoran je pet-friendly.

Hotel Hyde Hill

Butik hotel, kao isčupan iz srca Pariza, Brisela ili Firence, smešten je ispod tri ruže vetrova i na samo 45 min od gradske gužve. Kako ispričati priču o samo 5 zvezda kada ih je na nebu iznad hotela ostalo još milion da svetlucaju. Neverovatni spojevi luksuza, dizajna i čiste prirode čine scenografiju malog luksuznog hotela. Sa samo 6 soba, i jednim apartmanom, ograničenim brojem gostiju, Hotel Hyde Hill omogući će pravi mir i uživanje. Prvo što nam je zapalo za oko kada smo kročili u jednu od soba, jeste king-size krevet.

Tim koji stoji iza hotela, pobrinuo se da naruši stereotip male hotelske sobe i obezbedi svojim gostima double-room od čak 3o metara kvadratnih! Sobe okrenute prema planini, nude i savršenu terasu sa pogledom na kompleks. Iskusna ekipa kuvara i konobara iz restorana 626 pobrinuće se za gastronomske užitke tokom boravka a na spratu ispod restorana, nalazi se i spa. Gosti hotela kao i posetioci ovog kompleksa moći će da uživaju u 30-metarskom bazenu koji se nalazu u sklopu hotela (Bikini & Champagne).

Pool, Spa & Wellness sa pogledom na planinu

Imali smo priliku da prvi zavirimo u spa tokom završnih radova i ostavio nas je bez daha teksta. Paleta zelenih nijansa mermera kao simbol prefinjenog enterijera i pažljivo odabrani zlatni detalji, je upravo ono što nam je privuklo pažnju. Hyde Hill Spa osim unutrašnjeg bazena, sadrži jedno tursko kupatilo (Hammam), BIO saunu kao i klasičnu finsku saunu za prave hedoniste. Umesto teretane, kao hotel koji je smešten daleko od grada, i na domak šume, u planu je i konstrukcija trim staze na dnu imanja, za ljubitelje fizičkih aktivnosti. Zaključili smo da je ovo ultimativni weekend escape ovog proleća i prepustili smo se svim čulima, u srcu prirode.

Učitati još
Zatvori