Leto u februaru? Donosimo profile u kojima leto traje cele godine
Leto u februaru? Donosimo profile u kojima leto traje cele godine

Leto u februaru? Donosimo profile u
kojima leto traje cele godine

Da li je rano pričati o letu u februaru? Ovaj tim kaže ne, nikako. Premda se ne vodimo / trenutno popularnom / mišlju da se život računa samo tokom leta, moramo priznati da i nama na pomen ovog pojma momentalno nailazi neurotransmiter dopamina, a broj otkucaja srca bliži se cifri 100. Ne, nije u pitanju trahikardija, reč je o tome da nas je ovih optimalnih +17°C navelo na razmišljanje kako zaista postoji nešto posebno u osećaju slobode, limunu i smokvama u cegeru, mirisu prve jutarnje kafe pomešane sa zvukom talasa, smehu, snovima na vertikali, igri i |ne|miru koji nam je potreban da bismo bili srećni. Znate već kako ide.

Zato smo odlučili da ovog monotonog zimskog |?| utorka sa vama podelimo profile čiji je glavni akter upravo leto i to leto koje traje tokom cele godine.

/ @visualescapismm /

L E T O.

Četiri slova, jedna reč i verovatno jedini pojam zbog kog se apsolutno svima linija usana spontano krivi u osmeh. Iako smo vas na jedno slično lokalno putovanje vodili u novembru, ovog puta igramo svetski i vodimo vas kroz niz virtuelnih Instagram putovanja u kojima su glavni akteri Portofino, Mediteran, Luca Dallo, summer  lovers game, nepregledne peščane plaže Grčke, sciure koje su Corso Garibaldi zamenile vilom Elisa, bajkoviti svet Valentine Barabuffi  i neizostavni mehurići u bocama koji se služe u kristalnim čašama na postolju.

Ne, nije u pitanju uvodna scena Felliinijevog filma, danas uživamo u Journal epizodi u kojoj se na život gleda sa pogledom na more, u kojoj avgust traje dvanaest meseci i u kojem definitivno prihvatamo činjenicu da Italians really do it better, kada je u pitanju hedonistički i estetski pristup život|arenj|u.

Zato vam predlažemo da ostavite neopeglan veš za sutra i sipate čašu izabranog / alkoholnog / pića,  jer epizoda Journal summer affair upravo počinje.

/ @visualescapismm /
/ @visualescapismm /
/ @visualescapismm /
/ @aendthesea /
/ @aendthesea /
/ @laviamediterranea /
/ @laviamediterranea /
/ @valentinabarabuffi /
/ @valentinabarabuffi /
/ @ig_italia /
/ @ig_italia /
/ @theworldfromawindow /
/ @theworldfromawindow /
Učitati još
Zatvori