Fotografkinja Ana Kutija čini da leto traje celu godinu
Fotografkinja Ana Kutija čini da leto traje celu godinu

Fotografkinja Ana Kutija čini da
leto traje celu godinu

Kako i sam caption njenog Instagram profila kaže Ana Kutija je devojka koja traga za lepotom koja se može osetiti. Verovatno ta rečenica na najbolji način i predstavlja opis njenog rada. Lepota koja se može osetiti.

Ana je regionalna fotografkinja porekom iz Dubrovnika, svetska putnica i kolekcionarka najlepših morskih uspomena zabeleženih kamerom. More, leto, ljudi i Dubrovnik danas predstavljaju glavnu inspiraciju ovoj mladoj fotografkinji. Stoga, nije ni čudo što je baš ona postala fokus interesovanja našeg estetskog oka i hedonističke duše.

Jer ponovićemo: more, leto, ljudi, Dubrovnik.

Visual Travel Diary

Svoje digitalno putovanje Ana je započela još 2017. godina kada je na svom blogu postavila prvi set travel diary fotografije iz Holandije. Od Splita, preko Irske, pa sve do Los Angeles-a i New York-a njen blog danas predstavlja dom nekih od najlepših putopisa iz celog sveta.

Ipak, ono zbog čega se Ana našla na spisku naših omiljenih fotografa jeste način na koji beleži lepotu hrvatskog primorja i ljude koji tamo žive, kao i letnji period.

Danas, leto je mnogo više od reči koja označava jedno godišnjeg doba. Ono je sinonim za slobodu, limun i smokve u cegeru, miris prve jutarnje kafe pomešane sa zvukom talasa, smeh, snove na vertikali, igru i /ne/mir koji nam je potreban da bismo bili srećni.

Zapravo, ono je sinonim za život u svom punom sjaju.

Kao takav, on najlepše živi upravo na Aninom profilu i podseća nas kako je zapravo malo potrebno da bismo bili ispunjeni.

@ana_kutija
@ana_kutija
@ana_kutija

Nepretenciozna lepota, minimalizam, harmonija svakodnevice i baš taj nesavršeno-savršen uhvaćeni momenat su glavne karakteristike njenih fotografija. Kada se na to doda savršena estetika kojom Ana Kutija rapolaže, dobijate jedan virtuelni dnevnik u kome se lepota života stvarno može osetiti.

august.

S obzirom na Anin talenat, ne čudi nas što je umetnica svoj potpis ostavila upravo na fotografijama prve kolekciju brenda august. Pamele Badžek. August. je jedna od najlepših regionalnih kampanja predstavljenih ove godine, koja na radoznao i kreativan način sublimira dva nama nerazdvojna pojma: modu i leto.

 

 

@august.bypamela
@august.bypamela
@august.bypamela
@august.bypamela

Iako se kalendarski leto završava 23. septembra, na profilu Ane Kutije živi tokom cele godine. Stoga, šaljemo vas direktno tamo, kako biste mogli još neko vreme da uživate na moru.

Bez da tražite dodatani day off.

@ana_kutija
@ana_kutija
@ana_kutija
@ana_kutija
@ana_kutija
@ana_kutija

photo. Instagram

//@ana_kutija  //@august.bypamela

Učitati još
Zatvori