Heaven Is a Place on Earth – a dokaz za to je Grand Aurora Suite u Finskoj
Heaven Is a Place on Earth – a dokaz za to je Grand Aurora Suite u Finskoj

Heaven Is a Place on Earth – a dokaz za to
je Grand Aurora Suite u Finskoj

Finska je poznata kao zemlja netaknute prirode, te brojnih jezera i šuma, a pojedini ju nazivaju i najsrećnijim mestom na zemlji. Upravo zbog toga, mnogi u ovoj državi vide idealnu lokaciju za odmor i opuštanje, a pre svega – zbog dominantne klime – tokom zimskog i hladnijeg perioda.

Iako se Finska nije našla na listi najpopularnijih destinacija za 2024. godinu, nije kasno da to postane. Razlog za to leži u već pomenutim stavkama, ali i u činjenici da se upravo ovde nalazi jedan od najluksuznijih ugostiteljskih centara – Aurora Collection Saariselkä.

Experience your dreams @ Aurora Collection Resort

Crème de la crème /ˌkrɛm də la ˈkrɛm/ predstavlja francuski izraz za ono što je najbolje od najboljeg. A čini se da je celokupan kompleks Aurora Collection Saariselkä upravo to. Poslednji deo ove kovanice direktno odražava područje na kom je kompleks smešten, a prvi se odnosi na prirodnu pojavu koja je mnogima na bucket listi – Aurora Borealis. Ova dva pojma spaja reč kolekcija, što znači da kompleks objedinjuje veći broj odmarališta. 

Tako se izdvaja pet različitih – Sky View Suite, Arctic Spa Suite, Aurora Studio, Signature Suite i Grand Aurora Suite. Svaki od njih pažljivo je dizajniran – po skandinavskim principima – i pruža ugođaj u gotovo svim segmentima.

@auroracollectionresort
@auroracollectionresort

Oni su locirani tako da se iz svakog pruža očaravajući pogled na planine, ali i zvezdano nebo. Takođe, iz njih je moguće barem delimično doživeti magični arktički zimski ideal. Njihovi enterijeri se minimalno razlikuju, ali najveću pažnju privlači najveći i najluksuzniji apartman – Grand Aurora Suite.

Glavna zvezda: Grand Aurora Suite

Grand Aurora Suite najveći je od svih apartmana i sastoji se iz tri spavaće sobe. Stoga je idealan za veće društvo, ali i family weekend getaway tokom kog će svako uspeti u potpunosti da se odmori. Ipak, zajedničko vreme može se provesti u prostranoj kuhinji, te dnevnoj sobi – a spoljašnjost krasi đakuzi.

Sve sobe su u potpunosti opremljene i stoga ni u jednom momentu nećete pomisliti da vam nešto nedostaje. Tim koji stoji iza ovog koncepta obraćao je pažnju na svaki detalj – i upravo zato apartman je opisan kao doživljaj koji se može iskusiti samo jednom u životu.

@auroracollectionresort
@auroracollectionresort

Ipak, već pri kratkom pogledu na cene noćenja, shvatićete da je upravo epitet luksuzni glavna odlika ovog, i ostalih, apartmana. Međutim, uprkos tome, svi termini noćenja, barem u skorijoj budućnosti, su već rezervisani.

A sudeći po fotografijama koje su na društvene mreže okačili oni koji su u njemu prethodno odsedali – on zaista pruža once in a lifetime experience.

Učitati još
Zatvori