Od grčkih ostrva do Egipta: Casa Cook hoteli su na našoj must-visit listi
Od grčkih ostrva do Egipta: Casa Cook hoteli su na našoj must-visit listi

Od grčkih ostrva do Egipta: Casa Cook hoteli
su na našoj must-visit listi

Casa Cook hoteli predstavljaju sinonim za savremeni luksuz i autentično iskustvo putovanja. Ovi luksuzni butik hoteli pružaju gostima nezaboravno iskustvo koje spaja elegantan dizajn, opuštenu atmosferu i izvanrednu uslugu. Smešteni na najlepšim destinacijama širom sveta, ovi hoteli predstavljaju oaze mira i elegancije, inspirisani lokalnom kulturom i prirodom okoline. Svaki hotel je pažljivo dizajniran da odrazi duh destinacije na kojoj se nalazi. Koristeći prirodne materijale, minimalističke linije i tople, prirodne boje stvorena je harmonična i udobna atmosfera.

Casa Cook resort neguje zdrav odnos prema telu i umu. Zdrava hrana, spa tretmani, joga i izleti u prirodi su samo neke od aktivnosti koje mogu da vam obogate odmor. Idejni cilj jeste povezivanje zaljubljenika u hranu, umetnost i putovanje na jednom mestu i pružanje jedinstvenog iskustva. Ovi hoteli su sinonim za autentično iskustvo putovanja, a kada se spoje sa čarima Grčke i Egipta, rezultat je nezaboravan odmor. Smešteni na obalama Egejskog i Crvenog mora, ovi butik hoteli pružaju gostima priliku da se prepuste uživanju u netaknutoj prirodi, bogatoj istoriji i egzotičnoj kulturi ovih regija.

Rhodes – Samos – Mykonos

Inspirisani grčkom rečju parea – okupljanje ljudi i proslavljanje zajedništva – Casa Cook nastoji da zbliži ljude u jedinstvenom iskustvu odmora. Zemlja bogate istorije, sunca i prelepih plaža, predstavlja savršenu destinaciju za ostvarenje navedene ideje. Ovi butik hoteli su prisutni na tri ostrva u Grčkoj – Rodosu, Samosu i Mikonosu. Inspirisan grčkom arhitekturom i tradicijom, svaki Casa Cook hotel u Grčkoj nudi gostima nezaboravno iskustvo koje spaja luksuzan smeštaj sa opuštenim ambijentom.

North Coast & El Gouna

Egipat, zemlja faraona, piramida i tirkiznog mora, predstavlja jedinstvenu destinaciju za Casa Cook hotele. Ovi hoteli u Egiptu smešteni su duž obale Sredozemnog i Crvenog mora. Casa Cook North Coast i El Gouna predstavljaju autentične hotele na Sredozemnom i Crvenom moru.  Ovi butik hoteli pružaju gostima priliku da uživaju u ronjenju, snorklingu i drugim vodenim aktivnostima u sklopu svog odmora. Sa druge strane, možete se jednostavno opustiti na belim peščanim plažama. Inspirisan egipatskom kulturom i tradicijom, svaki Casa Cook hotel u Egiptu nudi gostima nezaboravno iskustvo koje spaja egzotiku i udobnost, pružajući savršen beg od svakodnevnice.

Učitati još
Zatvori