Predlog restorana u Beogradu za Dan zaljubljenih
Predlog restorana u Beogradu za Dan zaljubljenih

Predlog restorana u Beogradu za
Dan zaljubljenih

Ovo je tekst za one koji žele Dan zaljubljenih da provedu simbolično, večerom u dobrom restoranu sa odličnom hranom i atmosferom. Kako smo prošlog meseca u Beogradu ugostili Michelin kritičare koji su preporučili sedamnaest restorana u kojima možete da dobijete vrhunsku uslugu, odlučili smo da sa te liste odaberemo one koji su po našem mišljenju savršeni za obeležavanje dana svih zaljubljenih parova.

Ukoliko želite da sve prođe kako treba, verujte Michelinu jer su oni prošle godine sigurno bili najveći kritičari.

Metropolitan Grill

U samom opisu profila restorana Metropolitan grill stoji The best steak in town. To bi ujedno značilo da je ovaj restoran mesto na kom možete da se zasladite dobrim biftekom u elegantnoj atmosferi. Ukoliko možete da zamislite sebe kako provodite Dan zaljubljenih uz sjajnu večeru sa partnerom, verujemo da bi ovaj tip restorana mogao da bude pun pogodak.

Uz najbolji biftek u gradu, možete očekivati i odličnu ponudu kvalitetnih i vrhunskih pića, kao što su retki viskiji, vina, ali i ukusni kokteli.

Za detaljnije informacije posetite njihov sajt, ili ih posetite i lično na adresi Milentija Popovića 5.

JAM

U slučaju da je vaš omiljeni deo nakon odlične večere zapravo dezert, JAM bi bio odlično rešenje za sve zaljubljene. Pored odličnog menija i kuhinje koju je preporučio Michelin, Beograđanima je ovaj restoran poznat po slatkim malim umetničkim delima na tanjiru.

Kao i Metropolitan grill, JAM može da ponudi podugačku, ali ništa manje kvalitetnu kartu pića za sve one kojima je ona podjednako bitna kao i meni. Nalaze se na adresi Knez-Miletina 25  što vam pruža, nakon odlične večere, mogućnost šetnje po dorćolskim ulicama.

Što se tiče ambijenta, JAM je poznat po svojoj mirnoj i elegantnoj atmosferi što ga čini odličnim mestom za one koji planiraju da im fokus bude samo jedno na drugom.

Langouste restoran

Ukoliko zamišljate veče za Dan zaljubljenih potpuno mirno i elegantno, u fine dining restoranu na Kosančićevom Vencu, Langouste restoran je odgovor na vaše pitanje gde provesti romantično veče.

Michelin je svoju preporuku dao i ovom restoranu, te smatramo da su naši lični utisci suvišni, međutim najveći razlog zbog kog izdvajamo ovaj restoran jeste prelep pogled na Dunav što posebno podiže romantičnu atmosferu.

Veoma elegantan i miran, sa pravim umetničkim delima na tanjiru, Langouste restoran je rešenje za one koji žele da izvrsna kuhinja i ambijent budu na što višem nivou.

Foto: Instagram: @langousterestoran; @jam_belgrade; @metropolitangrill.

Učitati još
Zatvori