Poručite biljke za svoj dom putem Instagrama
Poručite biljke za svoj dom putem Instagrama

Poručite biljke za svoj dom
putem Instagrama

Pronašli smo inspirativne instagram profile putem kojih možete poručiti interesantne i nesvakidašnje biljke i saksije za vaš dom. Nekada je najlepše i najlakše poručivati putem ove aplikacije, posebno zbog toga što imamo direktnu komunikaciju sa proizvođačima što nam omogućava da na jednom mestu saznamo sve potrebne informacije o proizvodu.

Mi smo odvojili profile koji su nam se na prvi pogled dopali i kod kojih planiramo da izvršimo sledeću kupovinu biljaka za naš dom. A ukoliko vas zanima koje konkretno biljke mogu da doprinesu da vaš dom dobije dozu pozitivne nergije, pogledajte koje smo to tri prethodno izdvojili.

Umetnost u saksiji

Igor Maršićević iz Beograda kreira prava umetnička dela pomoću saksija i biljaka, veliki kvalitet i predanost mogu se osetiti odmah po samom pogledu na njegove proizvode. Brend  keramike Igor pokazuje svu svestranost ovog mladog grafičkog dizajnera i muzičara.

Ukoliko se i sami malo bolje zagledate, primetićete koliko se dve umetnosti poput dizajna i muzike, mogu osetiti u svakoj njegovoj skulpturi (tj. saksiji ili vazi).

Ako ste u potrazi za malim umetničkim delima koja su oplemenjena biljkama, smatramo da smo pronašli brend za vas.

Postanite vlasnik jednog terarijuma

Ukoliko do sada još uvek niste obogatili svoj prostor terarijumom za svoj dom, a spadate u ljubitelje biljaka, zelenila i prirode u svom domu, evo profila na Instagramu koji će vas navesti da se ipak oprobate i u ovom vidu majčinstva.

Brend BILJKE.PLANTS sve svoje terarije u ponudi izrađuje ručno, a pored terarija u ponudi imaju i veliki izbor sobnih biljaka, dodataka za brigu o biljkama kao i razne kurseve i radionice.

Džungla je sve što nam treba

Ukoliko ste u potrazi za velikim sobnim biljkama od kojih planirate da napravite mini džunglu u vašem domu, imamo pravi predlog i za vas. Instagram nalog i brend za ručnu izradu biljaka Biljke na dlanu nudi veliki i ozbiljan izbor različitih vrsta.

Ukoliko se odlučite za kupovinu kod njih, dobićete i detaljne instrukcije od vlasnika brenda kako bi trebalo da negujete vašu biljku, što znači da ćete sebi skratiti vreme pri pronalaženju adekvatnih informacija o tome kako da se brinete o vašem novom čedu.

Ukoliko niste vešti u održavanju vaših biljaka (što je potpuno u redu), predlažemo vam da pogledate koje su to najčešće greške koje pravimo prilikom uzgoja biljaka u našem domu.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori